< Tilbage

Endnu to DV-heste direkte til finalen02-08-2019 - 15:58

I dag har alle danske ekvipager i 6-års klassen leveret en særdeles god præstation til over 8. To af de fire ekvipager er gået direkte videre til finalen, og de to sidste nåede lige akkurat ikke med

Dagens første danske 6-års hest på banen var Baunehøjens Carpaccio e. Charmeur/ Kermo's White Talisman (opdr. Pia Gobert), der med  Annette Ejlersgaard leverede varen i form af en rigtig stabil præstation, som dommerne belønnede med 8,5 for både trav og fremtidsperspektiv og samlet 8,08 point. Annette, der er ny dansk rytter i UVM-sammenhæng, gjorde hesten den fornødne tillid og støtte til at yde uden at presse den til det maksimale – og der er uden tvivl endnu mere i Baunehøjens Carpaccio. Den tidligere DV-auktionshest sluttede i dag som nr. 14 og må gøre et nyt forsøg i lørdagens B-finale.

 

Den erfarne UVM-rytter og - medaljevinder Andreas Helgstrand indtog banen på en dejlig afspændt Zhaplin Langholt e. Zonik/Stedinger (opdr. Bente Graasbøl & Ole Magnus Jensen) og leverede ligeledes et særdeles godt ridt. Skridten blev momentvis ikke helt afspændt, men til gengæld indkasserede ekvipagen 9,2 for trav og 9,0 for galop og fremtidsperspektiv. Du sluttede på en sjetteplads og er med i finalen og dermed kampen om medalje på søndag.

 

Just Perfect (Lindballe's) e. Johnson/ De Niro (opdr. Berith Lindballe), der rides af tyske Ann-Christin Wienkamp, fik vist sine tre særdeles gode gangarter, hvoraf skridt og trav gave en rigtig flot profil. Udover 8,4 for galop gav dommerne her tre gange 8,8 samt 9,0 for skridt. Wienkamp viste hesten i en særdeles flot og konstant ramme med en god kontakt, og med et samlet resultat på 8,76 lagde de sig op som bedste danske ekvipage.

 

Når de bedste 12 ekvipager går direkte til finalen, så findes der ikke mere ærgelig placering end 13. pladsen, der i dag gik til Straight Horse Ascenzione e. BH Zack/BH Don Shufro (opdr. Straight Horse Aps) med sin tyske rytter Helen Langehanenberg, der sammen med Annette Ejlersgaard mp tilbage i ilden i morgen og kæmpe for en finalekvalifikation.

 

Resultat af 6-års kvalifikationen.

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem