< Tilbage

Springhesteprogrammet og brug af udenlandsk hingst08-11-2019 - 09:50

Er du én af dem, der har søgt om brug af udenlandsk hingst på en springhingst, som er brugt til din avlshoppe, der er optaget i Springhesteprogrammet? Så kig lige med her.

For måske har du ikke tænkt på, at du også skal informere os om at få føllet i Dansk Varmblods Springhesteprogram... Det sker nemlig ikke automatisk i  HesteData, medmindre både far og mor til føllet er optaget.

 

Dansk Varmblods springhesteprogram har til formål at systematisere, udbygge og forbedre Dansk Varmblods avl af springheste. Alle optagne heste påføres springhestelogoet i hestedatabasen og diverse kataloger.

 

Afkom efter hopper og hingste, som begge er optaget i Dansk Varmblods springhesteprogram, optages automatisk. Der kan også optages afkom efter udenlandske springhingste, men her sker optagelsen ikke automatisk.

 

Husk derfor at give sekretariatet besked om, at afkommet skal optages, såfremt du har en hoppe i springhesteprogrammet og har fået godkendt brugen af en udenlandsk springhingst. Henvendelse kan ske til Lene Rasmussen på e-mail: lr@varmblod.dk

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem