< Tilbage

Dansk hingst vandt 35-dages test i springning24-11-2019 - 16:25

Nu har også springhingstene afsluttet deres eksamen ved Dansk Varmblods 35-dages test på Tørring Ridecenter, hvor DV-hingsten Kammerherre Gårdens Sheik sprang fra sine konkurrenter

Også hos springhingstene har der været tale om en rigtig god afvikling af afslutningsdagen af 35-dages testen. Torben Frandsens italienske rytter, Riccardo Onori, præsenterede alle ni hingste, der blev omhyggeligt testet af berider Christian Petersen.

 

Kun en enkelt hingst bestod ikke prøven med over 750 point, og her var der tale om en udenlandsk hingst, der ikke er godkendt i Dansk Varmblod. Ellers afsluttede syv hingste prøven med over 800 point, hvilket har udløst en invitation til hingstekåringen i marts måned.

 

Kammerherre Gårdens Sheik e. Stakkato Gold/Carano, der er opdrættet og ejet af Familien Kjærsgaard i Køge, stak af fra resten af feltet med et særdeles godt prøveresultat på 864,0 point og de fleste delkarakterer på 8,5 og flere på 9,0. Den meget ridelige hingst, der galoperer i særdeles god balance, gik til opgaven med mod og vilje og har gjort sig positivt igennem hele forløbet.

 

Springdommer fra Dansk Varmblods avlsledelse, Johnny Hansen, fortæller, at der er tale om en god årgang med en rigtig god bredde. Han fortæller, at man i den dansk springhesteavl sætter mere og mere fokus på ridelighed, og her gjorde prøvens vinder sig fortjent til tre 9-taler.

 

Se resultatet af prøven.

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem