< Tilbage

DRF's Championat for unge springheste - flot andel af DV-heste01-10-2019 - 14:29

Når Blue Hors i Randbøl i dagene den 10.-13. oktober slår dørene op for DRF's springchampionat, er der hele 70 DV-registrerede heste med ud af 122 i alt.

Man vurderer, at der hvert år i Dansk Varmblod fødes ca. 400 føl af ren springafstamning, og resten af følantallet er af dressurafstamning.

 

Ved DRF's championatsfinaler for unge springheste powered by Pavo, som foregår på Blue Hors i uge 41, er der i alt 122 unge springheste udtaget.

 

I 4-års klassen er der hele 52 med, og heraf er de 30 Dansk Varmblodsregistreret. Iblandt de mange særdeles talentfulde finalister er der flere kårede hingste og medaljehopper. Points'ene på de udtagne fra sommerens kvalifikationer rangerer fra 8,0 til 8,6.

Find listen over de udtagne finalister i 4-års springchampionatet her.

 

Bland de 43 5-årige springheste i finalen er de 24 Dansk Varmblod registrerede. Hos både de 5-årige og de 6-årige springheste gælder det, at de, der har været udtaget til UVM på Zangersheide, har automatisk en plads i startlisten.

Find listen over de 5-årige finalister ved DRF springchampionat her.

 

Finalen for de 6-årige springheste er lidt mindre i antal, men ikke mindre interessant: Ud af de ialt 27 velspringende ungheste er de 16 med Dansk Varmblods pas.

 

Vil du se hvem de er, så se listen over de 6-årige finalister ved DRF springchampionat her.

 

Vi ønsker avlerne, rytterne og ejerne tillykke med finalepladsen!

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem