< Tilbage

To fløjhopper til Stutteri Ask 21-06-2020 - 15:13

Ved Dansk Varmblods sadelkåring for springhestene i region 3 blev det i dag Stutteri Ask som stod bag fløjhopperne for både 2 – og 3-års hestene. En enkelt 2-års fik prædikatet ”udtaget til eliteskuet, mens en 3-års hoppe fik tildelt en bronzemedalje

Det var desværre et meget begrænset antal hoppede der i dag mødte op ved Dansk Varmblods sadelkåring i Region 3, hvor Signe Wiese, Johnny Hansen og Bo K. Møller stod klar til at bedømme dem, blandt lidt andre forhold end hidtil, da der i år køres der med et nyt sadelkåringskoncept som man kan læse mere om HER og HER.

 

Blot fem 2-års hopper var tilmeldt dagens bedømmelse, som er en god ”opvarmning” for de unge hopper inden de næste år formodentligt bliver stillet til sadelkåring. To af hopperne blev udtaget til en lille finale, men det er ikke ensbetydende med at billet til Eliteskuet, som jo desværre er aflyst i år. Selvom det ikke finder sted, fastholdes prædikatet ”udtaget til Eliteskue”, da det viser noget om unghoppens kvalitet på bedømmelsestidspunktet.

 

Dagens bedste 2-års hoppe og samtidig ”udtaget til Eliteskue”, blev den velspringende Vicky Ask e. Todt un Prince Ask/Larimar (opdrættet og ejet af Stutteri Ask), som fik mange rosende ord med på vejen af dommerne. Oprangeret som nummer to, fulgte hoppen Zara e. Bøgegårdens Zidane/Bøgegårdens Apollo fra Bente Nielsen og Rasmus Frees.

 

 

Da kun ni rideheste var tilmeldt blev 3-års hestene og 4-års og ældre, fremstillet i samme hold. Her blev én hoppe udtaget til finalen og derved kåret som dagens springbetonede hoppe. Fi Fi Ask e. Ci Ci Senjor Ask/Favorit Ask (opdrættet og ejet af Stutteri Ask) der er en tro kopi af sin mor, sølvmedaljehoppen Fendi Ask, som foruden at være championatsvinder som både 4-, 5 - og 6-års også blev nummer 12. ved UVM som 5-års og nummer fem ved UVM som 6-års. Fi Fi Ask blevet kåret i RDH og modtog en opdrættermedalje i bronze. 

 

Se kataloget HER og resultaterne HER.

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem