< Tilbage

Fremtidens sportsstjerner under hammeren24-06-2020 - 16:21

Dansk Varmblods avlere har gennem en årrække produceret topheste til international avl og sport. På søndag kommer 23 udvalgte føl under hammeren ved en streaming-auktion

I et samarbejde mellem Dansk Varmblod og hingstestation Blue Hors kommer en perlerække af charmerende føl med stort potentiale under hammen på en streaming-auktion

 

                                                      Søndag den 28. juni kl. 15.00

 

Der er ellers en tradition for at samle kvalitetsføl på elitefølauktionen i forbindelse med Dansk Varmblods KRAFFT Eliteskue i august. Desværre er eliteskuet et af de arrangementer, som er blevet aflyst på grund af corona-pandemien. Derfor har Dansk Varmblods auktionsudvalg tænkt nye tanker for at hjælpe foreningens medlemmer med af afsætte og udveksle føl.

Den kommende weekends streaming-auktion er den første i en række på i alt seks auktioner, som forbundet er involveret i.

 

Formanden for auktionsudvalget Ulrik Kristensen udtaler: – Vi er yderst tilfredse med, at det er lykkedes os i Dansk Varmblods regi at arrangere seks følauktioner i år. Det er en meget udfordrende og nyskabende tid, hvor de fysiske auktioner kommer under pres på grund af covid-19 og forsamlingsforbuddet. Streaming-auktionerne er et super godt alternativ til de velkendte auktionsformer, og vi er meget glade for avlernes og medlemmernes opbakning, samt de gode samarbejdspartnere vi har i Blue Hors og ClipMyHorse. Auktionsudvalget har samlet en meget interessant kollektion af både dressur- og springføl af særdeles præstationsstærke afstamninger, og der vil komme føl under hammeren, som henvender sig til et bredt publikum i flere prisklasser. Vi ser frem til auktionsstarten på søndag kl. 15.00 og håber, at mange følger med, nyder og byder på de charmerende føl.

 

 

Potentielle stjerner
De 23 føl udtaget til den kommende weekends auktion er efter 22 forskellige fædre, og iblandt dem internationale Grand Prix-hingste, elitehingste og UVM-medaljetagere. Listen over faderhingste til auktionsføllene er særdeles imponerende og med interessante, betydelige hingstelinjer repræsenteret.

Listen over faderhingste til de dressurbetonede føl er: Vitalis, Blue Hors Zack, Glamourdale, Blue Hors Fifty Cent, Blue Hors Farrell, D’Avie, Franklin, Eye Catcher, Bon Coeur, Blue Hors Kingston, Blue Hors Zackorado, Blue Hors St. Schufro, Sezuan’s Donnerhall, Fürstenball, De Niro Gold, Millennium og Blue Hors Livius.

 

Selvom kollektionen af springbetonede føl med fem repræsentanter er mindre end kollektionen af dressurbetonede føl, så er kvaliteten til gengæld høj, og de fem føl repræsenterer særdeles interessante og præstationsstærke blodlinjer med faderhingstene: Hardrock Z, Syvhøjegårds Unforgetable S DWB, Todt un Prince Ask, Action Man Ask Z og Jewel Ask Z.

Man kan følge auktionen live via ClipMyHorse.tv, og kollektionen finder man på den særlige hjemmeside for auktionerne: www.varmblodauktion.dk

 

På denne side kan man nu se video og fotos af de udbudte føl, og allerede fra torsdag den 25. juni er det muligt at byde på føllene på hjemmesiden. Føllene bliver dog først solgt ved hammerslag, når auktionen bliver streamet søndag eftermiddag.

Alle auktioner i Dansk Varmblod gennemføres i samarbejde med Dansk Hesteforsikring, som sikrer, at føllene er forsikret ved hammerslag.

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem