< Tilbage

Vil du ride med til UVM I Zangersheide ?12-03-2020 - 15:49

Senest den 1. april skal ryttere der er interesserede i at få deres 5-, 6- eller 7-årige DV-hest taget i betragtning til bruttotruppen, som udtages i forberedelserne frem mod UVM på Zangersheide, tilmelde sig på Dansk Varmblods hjemmeside

Siden 1995 har Dansk Varmblod stillet med et landshold til VM for unge springheste på Zangersheide, Lanaken i Belgien, og de seneste år har forbundet haft flere heste i finalerne. Det er blot blevet til to medaljer (Cajus og Ligitta) men konkurrencen er også benhård ved dette VM med langt over 200 startende heste i hver årgang (5-, 6- og 7-års)

 Dansk Varmblod er i år tildelt, 5 pladser i 5-, og 6-års klasserne og 4 pladser i 7-års klassen.

Lige som sidste år er det hesteejeren/rytteren, der skal tilmelde sig, senest 1. april, via DV’s hjemmeside,

for at komme i betragtning til bruttotruppen.

Udtagelseskomiteen består af Bo K. Møller og Kristian Skovrider, som suverænt udtager bruttotruppen, der i år består af 12-20 5-års, 12-14 6-års og 10-12 7-års heste.

Der kan gennem hele sæsonen, frem mod den endelige udtagelse, suppleres med nye ekvipager. Ekvipager kan udgå af truppen, såfremt resultater, form eller lignende ikke er tilstrækkelig.

Den endelige udtagelse vil ske om søndagen ved Dansk Varmblods Krafft Eliteskue på Vilhelmsborg d. 29. - 30. august 2020.

 

Zangersheideudvalget vil i år bestå af:

Bo Kragsig Møller

Kristian Skovrider

Jens Hellmers

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem