< Tilbage

Her er kalenderen for DV’s auktioner12-06-2020 - 17:38

Dansk Varmblod har nu fastsat kalenderen for årets seks auktioner, der afvikles i perioden fra juni til oktober 2020


Et af de arrangementer, man i år har måttet aflyse pga. corona-pandemien, er Dansk Varmblods Eliteskue, hvormed den store Elitefølauktion 2020 også er aflyst. Det har inspireret Dansk Varmblods auktionsudvalg til at yde en endnu større indsats for at afsætte avlernes føl, og derfor er der planlagt seks auktioner i 2020.


Sommeren byder på en tidlig og en sen følauktion i et nyt samarbejde med Blue Hors, mens der i efteråret afholdes de to meget populære og traditionsrige regionale følauktioner Nord og Syd samt den succesfulde Nordic International Sales i samarbejde med Helgstrand Dressage ved DM- og Equitour-stævnet og endeligt DWB World Cup auktionen, der de seneste år også har vundet stærkt fodfæste blandt de europæiske følauktioner.


– Vi er glade for at kunne udbyde en bred vifte af auktioner i år, hvor auktionsudtagelse netop er endnu en god grund for avlerne til at udstille deres føl på Dansk Varmblods følskuer, der fortrinsvis vil være besigtigelsesplads for flere af auktionerne, udtaler Louise Ringsbo fra Dansk Varmblods auktionsudvalg.


Ved de fire auktioner på Blue Hors, Helgstrand Dressage og ved World Cup forventer man at kunne lancere en kollektion på 20-25 føl ved hver auktion.


Til følauktionen, der finder sted søndag den 16. august på Blue Hors, udtages der primært føl besigtiget på følskue i Dansk Varmblods regioner 4, 6 og 2.


Til følauktionen Nordic International Sales (DM/Equitour), der finder sted lørdag den 5. september på Helgstrand Dressage, udtages der primært føl besigtiget på følskue i Dansk Varmblods regioner 1, 3, 5 og 7.
 
Datoer for Dansk Varmblods auktioner i 2020:


• Søndag den 28. juni kl. 15.00: Følauktion på Blue Hors
• Søndag den 16. august kl. 15.00: Følauktion på Blue Hors
• Lørdag den 5. september: Nordic International Sales på Helgstrand Dressage
• Lørdag den 12. september: Auktion Syd i Esbjerg og Omegns Rideklub
• Lørdag den 19. september: Følauktion Nord på Vestbirk Ridecenter
• Uge 42: DWB World Cup Auktion 
 
Alle auktioner i Dansk Varmblod gennemføres i samarbejde med Dansk Hesteforsikring, som sikrer, at føllene er forsikret ved hammerslag.

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem