< Tilbage

Et auktionsføl i sin helt egen liga15-06-2020 - 07:58

Dansk Varmblods online følauktion, der afvikles i samarbejde med Blue Hors og med fremvisning af føllene på Blue Hors, udbyder en kollektion af særdeles gode føl af høj kvalitet. Vi starter præsentationen med et hingsteføl langt udover det sædvanlige

Jestis La Liga e. Blue Hors Livius/ Aljano/ Akinos er ud af en meget spændende afstamning og trukket på en præstationsstærk hoppestamme fra det erfarne og succesfulde avlerpar Kirstine Decker og Jens Søgaard. Hoppestammen indeholder masser af dressurbetonet holstenerblod, og føllets mormor er bl.a. mor til S-hesten i dressur Jestis San-Quentin e. Sandro Hit.

 

Faderen Blue Hors Livius har i år brilleret med en særdeles god følårgang, der umiddelbart ser ud til at holde et usædvanligt højt bundniveau og med adskillige særdeles gode føl. Han besidder selv stærkt præstationsblod igennem morfar Jazz, men også anderledes blod på fadersiden igennem den internationale Grand Prix-hingst Lancet samt ridehesteproducenten Uphill.

 

Når man skal præsentere auktionsføllet Jestis La Liga, så slår superlativerne næsten ikke til. Det er et helt igennem sublimt og kattesmidigt hingsteføl, der bevæger sig med funktionalitet og power til overmål. Typemæssigt kan man næppe ønske sig en flottere dressurmodel, der er vinklet rigtigt hele vejen rundt.

 

Det er simpelthen dressur-hingsteføllet til den, der ikke vil gå på kompromis med noget som helst!

 

Se hele den forrygende følauktion her.

 

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem