< Tilbage

Dressurføl i særklasse på følauktion (video)19-06-2020 - 07:19

Dansk Varmblods online følauktion, der afvikles i samarbejde med Blue Hors, udbyder en kollektion af både spring- og dressurføl af særdeles høj kvalitet. Her får I en præsentation af tre af de interessante dressurføl som udbydes, og disse elegante føl byder hver især på noget særligt

23 særdeles gode føl er udvalgt til Dansk Varmblods online følauktion, som afvikles i samarbejde med Blue Hors, og som begynder den 25. juni. Herunder får I en præsentation af tre af de interessante dressurføl, som blandt andre udbydes på auktionen.

 

Han oser af kvalitet
Fauzian er navnet på et lækkert hingsteføl e. Franklin/Blue Hors Romanov (opdr. Erik, Lena og Ulrik Kristensen). Han er ud af en stærk hoppestamme og moderen har tidligere leveret Årets Hingsteføl i DV og ud af hoppestammen kommer mange medaljehopper, avlsgodkendte hingste og succesfulde sportsheste, blandt andet Mistral Højris. 

 

Selv har Fauzian et gangartspotentiale udover alle grænser. Han er udtryksfuld, smidig og bevæger sig med en hvis overlegenhed. Et hingsteføl, som oser af kvalitet.

 

Se ham i videoen nedenfor.

 

 

Interessant og særdeles velgående
Hingsteføllet Fuego e. Fürstenball/Blue Hors Zack (opdr. Anna Nathalie Aissa) er et højtstillet og udtryksfuldt føl, som er ud af en spændende blodkombination. Faderen Fürstenball er som far repræsenteret i den internationale dressursport med den "nye" store stjerne Heilines Danciera. Og Blue Hors Zack, som er morfor til føllet, er jo selv aktuel i toppen af verdenseliten.

 

Hoppestammen byder på elitehoppen Kildemoses Kahlua, som har avlet en perlerække af afkom med kapacitet og ridelighed i top. I hoppestammen findes desuden Grand Prix-hesten Chantal Skovvang, GRDH-hoppen og A-hest i dressur Filuca S.

 

Se velgående Fuego i videoen nedenfor. 

 

 

Yndigt og velrejst hingsteføl
En kraftfuld og rummelig galop er blandt de egenskaber som hingsteføllet Harrysmindes Kastello e. Blue Hors Kingston/Dancier byder på. Han er ud af en god hoppestamme, og moderen er bronzemedaljehoppen Harrysmindes Ladina. Faderen Blue Hors Kingston er efter Totilas-sønnen Glock's Toto Jr., som er far til yderligere to DV-hingste Majestic Taonga og My Toto VDT som begge er godkendt til afprøvning ved årets hingstekåring.

 

Harrysmindes Kastello er velrejst og virkelig yndigt, og helt sikkert et interessant emne for fremtiden på verdens dressurbaner.

 

Se det smart føl i videoen nedenfor.

 

Se desuden hele kollektionen af auktionsføl på Dansk Varmblods auktionsside her.

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem