< Tilbage

Hold dig internationalt opdateret09-04-2021 - 10:23

Den internationale paraplyorganisation for ridehesteavl, WBFSH (World Breeding Federation for Sport Horses), er gået i luften med en ny og indbydende hjemmeside, hvor du kan holde dig opdateret om ridehesteavlen på internationalt niveau

World Breeding Federation for Sport Horses har for nylig gennemgået en opdatering af sin brandidentitet og lancerer nu en ny hjemmeside, som markerer et vigtigt skridt i organisationens planer om at øge sin rækkevidde i avlsverdenen såvel som i et bredere rytterfællesskab. WBFSH ønsker at bruge denne nye online platform til at udvikle forbedrede muligheder for alle sine medlems-avlsforbund med det formål at skabe et levende samfund, der er åbent for alle sportshesteavlere.

 

WBFSH’s præsident Jan Pedersen forklarer:

 

Vores vision med WBFSH’s hjemmeside er at skabe et blomstrende globalt samfund af avlere og avlsforbund. Vores nye hjemmeside bliver motoren bag vores strategi om at skabe avlsfremgang. Således tilbyder vores hjemmeside informationsdeling og interaktion for alle avlere over hele verden.

 

Hjemmesiden repræsenterer det første skridt i organisationens mål om at nå ud til de omkring 150.000 ridehesteavlere verden over og tilbyde sine nuværende 80 medlems-avlsforbund en kommunikationsplatform til informationsudveksling og promovering. Her kan man også få indsigt i det banebrydende videnskabelige forskningsarbejde, som WBFSH faciliterer.

 

Vicepræsident med ansvar for markedsføring, Eva-Maria Broomer, siger:

 

Vi tager vores mission om at fremme avl af de bedste sportsheste meget seriøst og arbejder sammen med førende eksperter inden for området for at understøtte hestenes præstationsevne, sundhed og velfærd. Den nye hjemmeside vil gøre dette vigtige arbejde tilgængeligt for alle opdrættere over hele kloden. Vores mål er at glæde alle besøgende og brugere af hjemmesiden ved at skabe en fornøjelig og informativ oplevelse og at dele med verden, hvad der ligger os på hjertet: vores oprigtige passion for ridehesteavl.

 

Er man allerede bekendt med WBFSH-hjemmesiden, vil bemærke, at den nye hjemmeside præsenterer organisationens nye logo samt det nyt brandbudskab ”Leading Breeding into the Future”, der er udviklet som et ledende tema på hele siden. Logoet viser fortsat billedet af hoppen og føllet, der repræsenterer kernen i WBFSH’s identitet, men er blevet moderniseret og viser en organisation, der er tro mod kulturarven men også bestræber sig på at føre ridehesteavlen ind i fremtiden.

 

***

 

Har du lyst til se nærmere på de projekter, som WBFSH arbejder med, så finder du her en oversigt.

 

***

 

WBFSH (World Breeding Federation for Sport Horses) er en international paraplyorganisation for sportshesteforbund, der avler heste til de olympiske discipliner (dressur, springning og military). Siden 1999 har Dansk Varmblods formand Jan Pedersen været præsident for organisationen, og Dansk Varmblods protektor HKH Prinsesse Benedikte protektor for organisationen. WBFSH’s sekretariat har hjemme på Vilhelmsborg og ledes af Dansk Varmblods avlskonsulent Karina Christiansen.

 

***

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem