< Tilbage

Prip udnævnt som ny Overdommer09-06-2021 - 15:17

Efter indstilling fra Dressurudvalget blev det på DRF’s bestyrelsesmøde den 7. juni 2021 besluttet at udnævne Christine Winther Prip som ny Overdommer i dressur

Christine Winther Prip er ansat som projektkoordinator i Dansk Varmblod med ansvarsområder som hoppekåring, WBFSH-sekretariat, USA-kontakt, elitehopper, sekretær for avlskonsulenten mv. Hun er en skattet medarbejder og en ildsjæl, der hver dag arbejder ihærdigt for forbundets medlemmer.

 

Hun er hestemenneske helt ind til benet, og Dansk Varmblods sekretariat er stolte af at have en erfaren og kompetent hesteperson til at løse så mange vigtige opgaver.

 

Christine er selv dressurrytter og konkurrencerytter op til højeste niveau, lige som hun er en særdeles kompetent dressurdommer. I DRF-regi er hun netop udnævnt som ny Overdommer. Desuden er Christine i gang med FEI’s dommeruddannelse og indstillet til FEI’s eksamen til efteråret. Hun er ligeledes en del af DRF's dommerundervisningsgruppe og kendt som værende særdeles vellidt og imødekommende.

 

– Vi på Dansk Varmblods sekretariat ønsker hermed vores meget afholdte kollega et stort varmt tillykke med den flotte udnævnelse!

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem