< Tilbage

Ny medlemsdatabase i Dansk Varmblod21-10-2020 - 12:42

Hvorfor skal vi have ny medlemsdatabase ?

Vores gamle medlemsdatabase er fra 1996 og det kan ikke mere, vi begynder at have rigtig meget manuel håndtering, som er tidskrævende og risikoen for fejl er stor.

I vores bestræbelser på at skabe de bedste rammer for vores medlemmer, har vi undersøgt markedet for mulige leverandører og valget er faldet på Klubmodul. Det betyder at alt fremover vil blive samlet i et og samme system.

Mange kender allerede systemet, som er et brugervenligt system og benyttes landet over af klubber og foreninger i alle størrelser.

 

Som med alt nyt vil der naturligvis være en lille omstillingsperiode. Det vil der også være med Klubmodul. For dig betyder det følgende:

 

Du skal oprette en profil allerede i 2020, HER

For at oprette en profil, klik i øverste højre hjørne, opret profil.

 

Når du har oprettet din profil, vælger du din medlemstype under ”medlemskaber” og betaler kr. 1,-  nu, så får du en mail i december måned om at du primo januar vil blive trukket for medlemskontingent i 2021.

 

Du skal fremover betale kontingenter og tilmeldinger etc. med dit kreditkort, har du ikke et, kan du naturligvis fortsat betale via bank eller kontant. Det vil være sådan at du altid kan logge ind på din profil og følge med i dine tilmeldinger, betalinger osv.

 

Skulle du være en af dem der i 2020 har betalt for 1½ års kontingent – skal du stadig ind og oprette en profil, og tilføje et medlemskab, så sætter vi manuelt din betaling på din profil.

 

Vil du oprette et familiemedlemskab, skal du IKKE oprette 2 profiler – men når du opretter din profil køber du et familiemedlemskab til 1 kr. Derefter vil du blive bedt om at tilføje partnernavn.

 

Er der spørgsmål er du velkommen til at skrive eller ringe til os.

 

Susanne Hvid – tlf. 8747 5405 - Mette Kristensen – 8747 5403

 

Systemet træder i kraft fra 1. januar, dvs. medlemsopkrævningen for 2021 bliver opkrævet via Klubmodul. Så fra 2021 vil alle tilmeldinger til Hoppekåringer, følskuer, osv. køre via klubmodul.

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem