< Tilbage

Ny medlemsdatabase i Dansk Varmblod10-12-2020 - 08:09

Fra 1. januar får Dansk Varmblod ny medlemsdatabase

Mange stiller spørgsmålet - hvorfor kan vi ikke bare gøre som vi plejer, det kører jo godt nok. 

 

Men Dansk Varmblods medlemsdatabase er fra 1990érne, og når man kigger på udviklingen de sidste 30 år indenfor it, så kan man godt regne ud, at den er totalt uddateret - og ikke nok med det, så er den lige ved at dø.

 

Så vi er nødt til at få et nyt system. Vi har holdt møde med flere leverandører og ønsket har været at få et system der både kan håndtere medlemsdelen og hele vores tilmeldingssytem og valget er derfor faldet på Klubmodul. Systemet er brugervenligt og benyttes allerede nu af over 2.500 foreninger landet over.

 

Hvad betyder det for dig som medlem ?

Det betyder at du skal oprette en profil i vores nye system - og derefter vælge dit medlemskab.

 

Fremtiden

Fremover vil alle hoppekåringer, følskuer, egnethedstester, osv. ligge i klubmodul, så du skal tilmelde dig den vej. For sekretariatet betyder det en meget smidigere behandling af tilmeldinger, for der vil bliver sparet en masse arbejdsgange i behandlingen og give et større overblik over antal tilmeldte på de enkelte pladser, hvor alt tidligere har været håndteret manuelt.

 

Alt begyndelse er svær vi skal alle vænne os til nye ting - vi gør vores bedste for at alt går så smidigt som muligt og hjælper gerne hvis nogle har problemer med oprettelse eller tilmeldinger.

 

Link til Klubmodul HER

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem