< Tilbage

KRAFFT til Dansk Varmblod i endnu tre år30-05-2020 - 13:18

Den internationale fodervirksomhed KRAFFT indtrådte som storsponsor for Dansk Varmblod for tre år siden. Virksomheden har været så tilfreds med samarbejdet og brandingen, at de nu har forlænget kontrakten i endnu tre år

Dansk Varmblods Hingstekåring med meget mere i MCH Messecenter Herning samt forbundets eliteskue på Vilhelmsborg er særdeles attraktive arrangementer for virksomheder at blive associeret med. Især forbundets hingstekåring med internationale konkurrencer i marts måned er et brand, som er slået fast også i udlandet. Og dette kraftfulde brand vil den svenske fodervirksomhed KRAFFT fortsat gerne være en del af. Derfor har virksomheden nu forlænget sponsoraftalen med Dansk Varmblod til endnu tre år.

 

Selvom Dansk Varmblod har måttet aflyse dette års KRAFFT Eliteskue i august grundet forsamlingsforbuddet, så har dette arrangement udviklet sig til en stor sommerevent på Vilhelmsborg, hvor avlere og ryttere mødes i et fuldt program, som foruden de bedste hopper, 2-års og føl også omfatter et landsstævne i dressur og springning samt den populære Elitefølauktion. Et event, der også er ved at blive skabt interesse for fra udlandet.

 

Det fortsatte samarbejde mellem KRAFFT og Dansk Varmblod, vil helt sikkert glæde de mange springryttere, som har stor fornøjelse af at deltage i KRAFFT Tour of Amateurs, hvor rytterne kan kvalificere sig ved Christmas Show i december til finalen ved Dansk Varmblods Hingstekåring i marts. Den endelige vinder får adgang til den store finale ved det internationale stævne i Falsterbo i juli samme år. Der er stor interesse for denne amatør-tur, og dette års vinder fra Herning, Amanda Khuu med Westergårdens Aron e. Come Back II/Raimondo (opdr. Egon Jakobsen), kan glæde sig over, at hun er inviteret til Falsterbo Horse Show næste år, fortæller Jesper Bæk, KRAFFT Danmark. (Falsterbo Horse Show er aflyst i år pga. corona pandemien).

 

Da KRAFFT indgik samarbejde med Dansk Varmblod for tre år siden udtalte den danske repræsentant for KRAFFT Jesper Bæk, at de ville ”gøre sponsoratet til deres eget”. Det har de i høj grad gjort, med KRAFFT Tour of Amateurs, og deres engagement i Eliteskuet med mere, og der er flere ideer i støbeskeen.

Jesper Bæk og Dansk Varmblods direktør Casper Cassøe Krüth har et tæt samarbejde, hvor de brainstormer i forhold til spændende tiltag, der kan gavne forbundets medlemmer. Lige nu arbejdes der på at tilbyde medlemmer af Dansk Varmblod adgang til forskellige web-seminarer. Under corona-krisen er det et værktøj, som er taget i brug med succes, også af KRAFFT i Sverige, og erfaringerne herfra skal udnyttes til at tilbyde DV-medlemmerne online seminarer med forskellige, aktuelle emner som: fodring af avlshoppen, fodring af føl med mere.

 

– Man er jo også meget velkommen til at bruge ” KRAFFT Direct”, har kan man få svar på spørgsmål fodring, og hjælp til at lave foderplaner mv., understreger Jesper Bæk.
Han ser frem til det fortsatte gode samarbejde med Dansk Varmblod, og glæder sig over, at KRAFFT fortsat er engageret i både Eliteskuet og hingstekåringen.

 

Hos Dansk Varmblod er man stolte over, at KRAFFT vælger at gentegne sponsoratet. Dansk Varmblods direktør Casper Cassøe Küth udtaler: – Det er med stolthed og stor glæde, at vi nu kan forlænge aftalen med KRAFFT til og med 2023. I en svær tid betyder opbakningen fra forbundets store samarbejdspartnere utrolig meget. Vi oplever fra alle sider en stor opbakning til vores forbund og arrangementer. Jeg glæder mig til den kommende aftale med KRAFFT. Vi har en rigtig god dialog, og samarbejdet er meget mere end vores arrangementer. Det har virkelig været win/win, og vi er glade for den opbakning de giver til vores avlere, i form af et kvalitetsfoder som netop KRAFFT, og den store faglig kompetence de stiller til rådighed for vores avlere.

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem