< Tilbage

I morgen er sidste frist for mange ting30-09-2020 - 10:50

Ansøgnings- eller tilmeldingsfristen til mange arrangementer i Dansk Varmblod er i morgen, så du bør i dag tage stilling til bl.a. tilmelding til egnethedstest, ansøgning om konkurrencemedaljer mv.

I dag er det den sidste dag i september, og det betyder også, at dagen i morgen er sidste frist for ansøgning eller tilmelding til flere Dansk Varmblodsarrangementer.

Har du en DV-registreret 4-års hest, kan du deltage i Dansk Varmblods Egnethedstest med mulighed for udtagelse til Unghestechampionatet i Herning. 

Tilmelding til egnethedstest.

 

En særlig talentfuld konkurrencehest, der har Dansk Varmblods hestepas og som har opnået placeringer på svært niveau, kan efter ansøgning tildeles opdrættermedalje i guld, sølv eller bronze, hvilket Avlsledelsen træffer beslutning om.

Ansøgning om konkurrencemedaljer.

 

Dansk Varmblods kårede hopper ud af avlssikker springafstamning og med særdeles gode springegenskaber kan optages Dansk Varmblods Springhesteprogram, hvilket er en slags kvalitetsstempel, der markeres med forbundets springhestelogo i Hestedatabasen samt i diverse katalogudtræk. Det er gratis at ansøge.

Ansøgning om optagelse i springhesteprogrammet.

 

Dansk Varmblods avlsledelse tager en gang årligt stilling til udnævnelsen af Elitehingste. Hingsteejeren skal selv ansøge herom, hvorefter Avlsledelsen tager stilling til eventuel udnævnelse af Elitestatus.

Ansøgning om status som elitehingst.

 

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem