< Tilbage

Generalforsamling i WBFSH afholdt som webinar15-10-2020 - 12:22

I går afholdt den internationale paraplyorganisation for sportshesteavlsforbund, World Breeding Federation for Sport Horses (WBFSH), generalforsamling med den danske præsident Jan Pedersen i spidsen, og ved samme lejlighed blev årets ranglister for avlere og avlsforbund offentliggjort

WBFSH er er verdenssammenslutning for ridehesteavlsforbund, der avler heste til de tre olympiske discipliner dressur, springning og military. Dansk Varmblod er et af de nu 78 medlemmer på verdensplan, og Dansk Varmblods formand Jan Pedersen har været præsident for organisationen siden 1999.

 

Oprindeligt var dette årsmøde med generalforsamling planlagt til at skulle afholdes i Dresden med det tyske sportshesteavlsforbund DSP for værter, men grundet COVID-19 pandemien er mødet i stedet for afholdt som et webinar med British Breeding som værter. På generalforsamlingen blev det meddelt, at næste år dato og sted ved være den 10.-13. oktober 2021 i Dresden.

 

På dette års generalforsamling var to bestyrelsesmedlemmer på valg. Her genopstillede franske Paul Hubert og blev genvalgt, lige som Eva-Maria Broomer fra Storbritannien blev valgt. Ligeledes var der afstemning om nye medlemskaber af WBFSH, og her blev to avlsforbund optaget som fuldgyldige medlemmer, nemlig "Het Friesch Paarden-Stamboek" og "North American Studbook".

 

Det er også under generalforsamlingen, at vinderne af WBFSH's ranglister for avlsforbund hædres. I år stod det hollandske avlsforbund WBFSH som vinder i alle tre ranglister i disciplinerne dressur, springning og military. Læs mere om WBFSH's generalforsamling i næste nummer af magasinet Ridehesten. Læs også WBFSH-artiklen "Hvad betyder COVID-19 for avlsforbundene?" i magasinet Ridehesten 10/2020.

 

/WBFSH.

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem