< Tilbage

Fremtidens avlsarbejde lagt på skinner08-02-2020 - 14:14

Karina Christiansens avlsfaglige beretning synes hvert år at være et af højdepunkterne ved Dansk Varmblods repræsentantskabsmøde, og dette år var ingen undtagelse for den flotte beretning, der fik stor applaus

Karina Christiansens avlsfaglige beretning, som i sin helhed kan læses i magasinet Ridehestens februarnummer, tog naturligvis udgangspunkt i lancering af Avlsplan 2020-2030. Hun fortalte, at mange ting i avlsplanen ikke vil kunne realiseres lige med det samme, og det er også planen, at den bliver effektueret etapevis, da nogle punkter fungerer på projektbasis, lige som økonomi også spiller ind.

 

Avlskonsulenten gennemgik i dag hovedpunkter fra sin skriftlige beretning som lettere adgang til internationale konkurrencedata, internationale indekstal på tegnebrættet, frugtbarhed og DNA-skader i sædceller, WFFS’s oprindelse fra fuldblodsheste, lineær registrering som basis for nye avlsredskaber, ny sadelkåringsstruktur skal øge sikkerheden i bedømmelsen, nye dommeraspiranter under uddannelse, attraktive én-dommerkåringer og Dansk Varmblods stærke internationale position.

 

Som altid var repræsentantskabet meget engageret og var klar med spørgsmål til videre spændende uddybning fra avlskonsulentens side.

 

Læs den fulde og tilbundsgående artikel om Dansk Varmblods repræsentantskabsmøde i martsudgaven af magasinet Ridehesten.

 

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem