< Tilbage

To forslag blev vedtaget08-02-2020 - 15:08

Fire forslag var rettidigt indkommet til behandling på Dansk Varmblods repræsentantmøde 2020, og de to forslag stillet af hovedbestyrelsen blev vedtaget

Jan Pedersen motiverede forslag 1 fra hovedbestyrelsen og slog fast, at forslaget kun tjener det ene formål at give 80% af medlemmerne den store fordel at kunne blive momsfritaget. Forslaget gik på, at en række aktiviteter som auktioner, eliteskue mv. lægges over i det nyetablerede selskab DV Event. Forslaget blev vedtaget.

 

Hovedbestyrelsens forslag 2 om fjernelse af testrytterdelen ved sadelkåringer spredte vandene i repræsentantskabet og fik bl.a. Poul Graugaard og Lene Gadgaard fra region 6 på talerstolen for at motivere imod forslaget. En afstemning ved håndsoprækning gjorde det klart, at der skulle en skriftlig afstamning til. Et meget snævert afstemningsresultat faldt ud til fordel for det stillede forslag.

 

Region 5 havde stillet forslag 3 og forslag 4, men trak det sidste forslag. Forslag 3 gik på, at alle avlere af heste udtaget til UVM modtager invitation til stævnet og en instruktion i det tilfælde hesten skal deltage i præmieoverrækkelsen. Motivationen gik på en højere anerkendelse af avlerne. Hovedbestyrelsen og formanden bidrog med forklarende og uddybende kommentarer, inden der skulle en afstamning til, som ikke faldt ud til forslagets fordel.

 

Læs den fulde og tilbundsgående artikel om Dansk Varmblods repræsentantskabsmøde i martsudgaven af magasinet Ridehesten.

 

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem