< Tilbage

Information fra Dansk Varmblod og MCH A/S om COVID-1903-03-2020 - 14:39

Dansk Varmblod og MCH følger COVID-19 situationen tæt – i både Danmark og udlandet – og vi holder os opdaterede via Statens Serum Institut og Sundhedsstyrelsen - opdateret 04.03 kl. 19.45

Dansk Varmblod og MCH følger COVID-19 situationen tæt – i både Danmark og udlandet – og vi holder os opdaterede via Statens Serum Institut og Sundhedsstyrelsen, der skriver på hjemmesiden sst.dk:


Afvikling af konferencer eller andre arrangementer med mange mennesker
Der skal som udgangspunkt ikke tages særlige forbehold i forhold til afholdelse af arrangementer. Konferencer og store arrangementer kan derfor afholdes som planlagt. Virksomheder kan evt. hænge plakater op med gode hygiejneråd for at forebygge smitte. (kilde: sst.dk)

Det betyder, at Dansk Varmblods Hingstekåring og Hest & Rytter-messen gennemføres som planlagt den 4.-8. marts 2020, og såvel danske som udenlandske udstillere og gæster, som ikke er påvirket af rejserestriktioner, kan deltage.

Vi er i kontakt med myndighederne om vore arrangementer, og da vi på ingen måde er epidemieksperter, er vi meget tilfredse med, at myndighederne har givet en epidemikommission med fagfolk og folkevalgte bemyndigelse til at vurdere større arrangementer enkeltvis og konkret på potentiel risiko.

Af hensyn til udstilleres, gæsters og medarbejderes sikkerhed har vi allerede foretaget en række tiltag anbefalet af sundhedsmyndighederne herunder:

 

  • Opsat Sundhedsstyrelsens plakater, der opfordrer til at øge hygiejnen med bl.a. håndsprit og øget hensyn ved nys og host – for at beskytte både sig selv og andre mod smitte generelt (forkølelse, influenza og coronavirus).
  • Opsat yderligere muligheder for afspritning af hænder.
  • Øge rengøringen – især, hvor der er meget trafik samt på toiletter, dørhåndtag, gelændere osv.
  • Vi følger sundhedsmyndighedernes kraftige opfordring og karantænesætter medarbejdere og frivillige, der har været i risikoområder og kommet hjem de seneste 14 dage.


Vi vil gerne understrege at vore gæsters, deltageres, udstilleres og medarbejderes sikkerhed har højeste prioritet, og i den forbindelse er MCH-koncernen særdeles erfaren i at håndtere mange menneskers sikkerhed og velbefindende og følger de relevante myndigheders rådgivning og regulativer om potentielle trusler herunder smittefare.

Vi glæder os til at se Jer i Herning.


Med venlig hilsen


Dansk Varmblod og MCH A/S

Opdateret 04.03 kl. 19.45

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem