< Tilbage

Bliv en del af Dansk Varmblods fællesskabet online 21-04-2020 - 15:00

Verden er blevet anderledes for en stund. Vi er i denne tid afgrænset fra tage afsted til ridestævner og kåringspladser, hvor vi ellers er vant til at kunne nyde både hinandens og vores egne heste.

Lige nu kommer det ene vidunderlige føl efter det andet til verden, og vi nyder deres livsmod og skønne uvidenhed om den uvante situation de er født ind. Vi nørder afstamninger, ser hvad der fungerer og lader os inspirere. Vi har plage, der boltrer sig på marken og vi træner hjemme med ridehestene mod en stævnesæson, der måske lader vente lidt på sig og vi har avlshopper, der skal ifoles og ungheste i tilridning. Heldigvis har vi stadig mulighederne for at dele vores heste via andre kanaler. Derfor har vi oprettet Danish Warmblood World Wide Community, en facebookgruppe for alle Dansk Varmblods avlere, ejere, ryttere og entusiaster fra hele verden, hvor vi sammen kan nørde og nyde hinandens skønne heste. Vis os dit lille nye vidunderlige føl, din spændende plag, din gode avlshoppe, din fantastiske ridehest og del øjeblikke med os, der er værd at dele - og husk afstamning og avler på alle posts.

Lad os her i fællesskab sammen - hver for sig - nyde vores fantastiske Dansk Varmblods heste og fejre den gode danske avl.

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem