< Tilbage

Personaleændringer og Omstruktureringer02-12-2019 - 15:21

Der er stor travlhed på Dansk Varmblods sekretariat, og direktør Casper Cassøe har mange dage med møder udenfor huset. Derfor sker der en omstrukturing på sekretariatet.

– Mange kender flere af de ansatte på sekretariatet og flere opdager muligvis at nye kommer til personalerækken, og det er der en enkel forklaring på – Vi har meget at lave, indleder direktør for Dansk Varmblod, Casper Cassøe.

 

I praksis arbejder de ansatte på sekretariatet med opgaver, der enten relaterer sig til avlen/medlemsservice, markedsføring eller økonomi. Og det er nu besluttet, at den opdeling skal tydeliggøres både internt og i forhold til medlemmerne.

 

– Vi har følt, at det er tid til at kridte linjerne op, også i forhold til omverdenen. Min souschef og arrangementschef Susanne Hvid og jeg har rigtig meget at lave. Og vi må bare sande, at vi ikke kan nå hele vejen rundt – altid. Derfor skal vi på sekretariatet bære stærkere og bredere, forklarer Casper. Dette også set i lyset af, at Casper og Dansk Varmblods sekretariat får administrative opgaver i forbindelse med VM i Herning i 2022 i lighed med de opgaver, sekretariatet løser for World Cup Herning.

 

– Den nye organisation er en naturlig følge af, at vi har fået så mange flere opgaver end tidligere, forretningen er blevet så meget større, indleder Dansk Varmblods formand Jan Pedersen, og han fortsætter: – Vi har derfor valgt at give nøglemedarbejdere større ansvar og mere kompetence. Jeg tror, det vil vise sig at være en effektiv organisationsstruktur, der afhænger af, at man er god til at kommunikere på tværs af organisationen, men det forventer jeg, at man kan, slutter Jan Pedersen.

 

Organisationsændring

Den nye organisationsændring vil træde i kraft pr. 1. december, med en måned, hvor tingene lige skal falde på plads og finde det rette leje. Og så forventer Casper, at den nye struktur vil være fuldt implementeret ved årsskiftet.

 

Sekretariatet bliver opdelt i afdelinger, og vigtigst af alt i alle afdelinger er medlemsservice:

Avl og medlemsservice, med avlskonsulent Karina Christiansen som afdelingsleder og med Christina Brogaard Lund og Lene Rasmussen i samme afdeling, begge med stor erfaring og styrke netop på dette område. Christina kommer fortsat til at arbejde primært med hoppe- og hingstekåring samt med WBFSH, der ligger under denne afdeling, mens Lene fortsat vil sidde med ansøgninger om brug af udenlandsk hingst, hingsteliste, følskuer, egnethedstester og unghestechampionat. Som medlemmerne kender det i dag.

 

Marketing og auktion, med marketingchef Louise Ringsbo som afdelingsleder. Louise har udfyldt den opgave de seneste par år, og det har styrket forbundets profil og givet noget nytænkning i forhold til markedsføring. I den afdeling vil de udadvendte aktiviteter også ligge, som f.eks. planlægningen af fejringen af H.K.H. Prinsesse Benediktes fødselsdag på Koldinghus sidste år. Josefine Gade, der har været ansat i et vikariat, bliver nu fastansat og tilknyttet denne afdeling. Sammen med Lene får hun en større rolle i forhold til afviklingen af følskuer og egnethedstest, med fokus på marketing og SoMe. Praktikanter vil også typisk høre ind under denne afdeling, som det nu er tilfældet med Mathilde Feidenhansl.

 

Bogholderiet bliver fortsat styret af Lise Willemann og nyansatte Mette Kristensen, som bl.a. står for at implementere nyt regnskabssystem og medlemsdatabase. Mette vil også komme til at stå for implementeringen af DV Event, og hun er set som Lises efterfølger, når hun går på en seniorordning.

 

Souschef og arrangementschef Susanne Hvid og direktør Casper Cassøe kører et tæt parløb på de store arrangementer, og da Susanne har fået tiltagende mere arbejde med de store arrangementer, vil hun blive trukket væk fra projekterne, hvor lederne i de enkelte afdelinger nu skal tage en langt større del af ansvaret i det daglige.

 

Også i forhold til det daglige arbejde på Vilhelmsborg bliver der ændringer. Arrangementskoordinator Heide Gautschi har valgt at opsige sin stilling, og hendes job vil i fremtiden bliver varetaget af Monica Forrest. – Monica har været en vigtig del af arbejdet på kontoret, og det vil hun i høj grad fortsat være, men dog i sin nye rolle som arrangementschef for Vilhelmsborg. Vi ønsker Heidi alt det bedste i fremtiden, og så glæder jeg mig til at se Monica udfylde den nye rolle.

 

– Jeg kan mærke, at det er vigtigt for de ansatte på sekretariatet, at vi lige havde behov for at stoppe op og præcisere, hvor tingene hører hjemme, og hvem der har ansvaret. Det gør det langt lettere at løse opgaverne, også når jeg er så meget ude af kontoret til møder, som det er tilfældet, forklarer Casper Cassøe.

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem