< Tilbage

ONE MOMENT IN TIME - A COMPLETE HORSE, THE ART OF PREPARATION06-12-2019 - 10:25

Hingstekåringen 2020 bliver med et gennemgående Olympisk tema og det afspejler torsdagens clinic naturligvis også med temaet “One moment in time” - to unge mænd med en mission Vores alle sammens spanske internationale top rytter Severo Jurado Lopez og australske Will Rogers vil være vores værter i 2020 udgaven af torsdag aftens clinic den 5. marts 2020.

Severo og Will er begge velkendte og højt respekterede i hele verden, og kombinationen af Severo´s erfaring fra uddannelse af hesten i sadlen, sammen med Will´s erfaring omkring opstart og videreudvikling af den unge hest fra jorden, bringer de to eksperter sammen til denne særlige clinic aften.

Vidste du at Severo og Will gennem mere end et år har arbejdet sammen, dels for at lære og inspirere hinanden i den daglige træning med det fælles mål at træne og udvikle den komplette hest?
Deres fælles mission er at uddanne den enkelte hest både mentalt og fysisk, for dermed at kunne udvikle dens fulde potentiale.

Under clinic´en vil Severo og Will forklare deres forskellige vinkler på hvordan de griber hver enkelt hest an, og de vil selvfølgelig vise hvordan de både arbejder sammen og individuelt med hestene.

• Hvad fokuserer Severo på når han sidder I sadlen på en ung hest for første gang?
• Hvad fokuserer Will på når han møder den unge heste på jorden for første gang?
• Hvilken adfærd er nemmest at takle, og vil de være istand til at læse hesten første gang de møder den?

Aftenen byder på meget mere end uddannelse af hestene, publikum får også direkte indsigt I hvordan Severo og Will arbejder med deres passion i dagligdagen, og vi får mulighed for at komme med i deres særlige hesteunivers. Hvis man spørger Severo og Will om der findes “den komplette hest”, så siger de begge uden at blinke Valegro. Den måde som Valegro var I stand til at gå ad midten til OL, med fuld fokus og top power, til at kunne være hygge onkel midt I Central Park I New York, hvor alle hans fans kunne klappe ham, og være ugentlig turrets for en dame sidst I 70´erne - det er den ultimative komplette hest iflg. Severo og Will.

Severo og Will fortæller også at vi godt kan glæde os til mere end en almindelig clinic aften, da de allerede nu har et par overraskelser i tankerne. Følg “danskvarmblodshingstekaaring” på Instagram, efter Nytår er Severo og Will klar til bl.a. Q&A (spørgsmål og svar), og video klip hvor de vil løfte sløret for små dele af deres program for clinic aftenen.

 

KØB ALLEREDE DIN BILLET I DAG

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem