< Tilbage

Lancering af ny Avlsplan 2020-203019-12-2019 - 11:29

Avlsledelsen har i 2019 arbejdet intensivt på en ny Avlsplan, der skal afløse den nuværende, som udløber i 2020.

Avlsplanen er et arbejds- og styringsredskab for i hvilken retning avlsarbejdet skal bevæge sig den kommende årrække. Avlsplanen har været præsenteret og drøftet ved medlemsmøderne i oktober, og herefter rettet til med de relevante input. Den er nu endelig godkendt af Hovedbestyrelsen.

 

Avlsplanen skal ses som en skabelon for hvilke avlsmæssige tiltag, der skal fokus på de kommende år. Den består derfor af en lang række emner, der i løbet af de næste år skal undersøges nærmere, både løsningsmæssigt og finansielt, før en egentlig anbefaling kan præsenteres.

Det er også vigtigt at pointere, at Avlsplanen vil være fleksibel, forstået på den måde at nogle emner kan falde ud undervejs og andre kan komme til.

 

Avlsplanen er det bedste bud på nuværende tidspunkt på hvilke initiativer, der kan skabe avlsfremgang. Men 10 år er en lang periode og der kan ske ændringer i sporten eller samfundet, som kræver en tilpasning.

Det vigtigste er, at Dansk Varmblod til enhver tid forbliver hurtig omstillingsparat, hvilket netop er én af årsagerne til forbundets store succes de seneste år.

 

Avlsplan 2020-2030

 

 

 

 

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem