< Tilbage

Jan Pedersen genvalgt som formand for WBFSH18-10-2019 - 17:05

Ved World Breeding Federations for Sport Horses' årsmøde med generalforsamling, der i år finder sted i Saumur i Frankrig, er formanden for organisationen igennem 20 år, Jan Pedersen, netop blevet genvalgt som formand

Dansk Varmblods formand, Jan Pedersen, blev i 1999 valgt som formand for World Breeding Federations for Sport Horses på organisationens generalforsamling i Lion d'Angers.

 

Efter ti 2-årige valgperioder er Jan Pedersen i dag for 11. gang blevet valgt som formand (president) for WBFSH og går hermed ind i sit 21. år på formandsposten. Han kvitterede for valget med ordene: – Jeg takker for jeres tillid.

 

Ved årsmødet, hvor muligheden for et international avlsindeks for hingste har været det mest diskuterede emne, fortsætter generalforsamlingen lige nu. 

 

Det er netop blevet meddelt, at tid og sted for næste årsmøde er den 11. - 14. oktober 2020 i barokbyen Dresden i det østligste Tyskland, hvor man også finder de to tidligere statsstutterier Gestüt Moritzburg og Gestüt Graditz. Det er avlsforbundet DSP (Deutsche Sport Pferde), der vil være vært for mødet, og forbundet kender mange for Dorothee Schneiders internationale dressurhest Sammy Davies Jr.

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem