< Tilbage

Årets DV-springhingsteføl solgt for millionbeløb28-11-2019 - 09:47

Årets springbetonede hingsteføl i Dansk Varmblod i 2013, Lajgårdens Walliant, er nu som 6-års handlet på en ridehesteauktion i Tyskland for 500.000 euro

Tilbage i 2013 købte Nana Deveril Grarup sammen med Steen Steensen Blicher hingsteføllet Lajgårdens Walliant.

 

– Få dage efter vi havde købt ham, havde vi ham til følskue i Region 4, hvor han blev udtaget til Eliteskuet. Her endte han med at vinde titlen som årets springbetonede hingsteføl, fortæller Nana og fortsætter:

 

– Som 2-års var han til forbesigtigelse, hvor han blev udtaget til Hingstekåring i Herning. Efter noget tid købte jeg Steen ud af Walliant, og har derefter fået ham redet proffesionelt. Senest hos Dennis Noes Nielsen.

 

Sammen med Dennis blev Walliant placeret flere gange i LA-klasser, inden han i sommers blev solgt til Holger Hetzel. I går blev Walliant, nu navngivet Halleluja, solgt for hele 500.000 euro, svarende til mere end 3.7 millioner danske kroner, på Holger Hetzel-auktionen over springheste i Tyskland. 

 

– Det er skønt, at det ender så godt med en danskavlet hest, som formodentligt kommer til at gå hele vejen, og allerede som 6-års kan sælges for så mange penge. Det er vildt at se, at en hest jeg har kendt siden den var 3 uger gammel, pludselig fremvises som stjernen og at så mange bød på ham, understreger Nana og tilføjer:

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem