< Tilbage

Vil du være en del af vores team!!17-01-2019 - 15:04

Erfaren bogholder med overblik og godt humør - 20 timer pr. uge

Vi mangler dig, der mestrer debitor-, kreditor-, finans- og ad hoc-opgaver i vores bogholderiafdeling.

Dig, der har blik for detaljen og når deadlines med et godt humør. Vi er en mindre, meget aktiv virksomhed, hvor du bliver en del at et team, der hjælper hinanden, så dine opgaver kan også være at blive en del af husets mange arrangementer og udadvendte aktiviteter. Hos Dansk Varmblod kommer du til at være en del af virksomhedens bogholderi med reference til bogholderen og direktøren, og du bliver dermed medansvarlig for den del af den daglige drift, der vedrører vores økonomiske aktiviteter på projekter og administrationsaftaler i et tæt samarbejde.

Dine primære arbejdsopgaver vil være med kontor på Vilhelmsborg: · Daglig bogføring og løbende månedsafstemninger · Daglig fakturering · Debitorbogholderi · Kreditorbogholderi · Bogføringen klar til revision · Forefaldende opgaver

 

Om Dansk Varmblod: Dansk Varmblod er Danmarks største avlsorganisation for heste, virksomheden er forgrenet mellem mange årlige hestearrangementer, auktioner, medlemsservice, rådgivning, administration af godset Vilhelmsborg, samt det at drive en politisk medlemsorganisation med flere end 3.000 medlemmer. Dansk Varmblod har hovedsæde på Vilhelmsborg, syd for Aarhus, og beskæftiger 13 medarbejdere.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

For yderligere information om jobbet, kontakt direktør Casper Cassøe på 40 29 32 08 eller cc@varmblod.dk
Ansøgningen sendes til:
Dansk Varmblod, Vilhelmsborg Alle 1, 8320 Mårslet
eller
varmblod@varmblod.dk
Senest den 25. januar

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem