< Tilbage

Overskud på økonomien09-02-2019 - 12:54

Dansk Varmblods direktør Casper Cassøe kunne berette, at forbundet har en sund økonomi, trods lidt faldende medlemstal, men økonomisk har forbundet fundet flere ben at stå på - og det luner

Dansk Varmlods formål er er fremme en rationel og systematisk avl af varmblodsheste, der er velegnede til brug i ridesporten, samt at udbrede kendskabet til og stimulere interessen for avl ad danske varmblodsheste og at iværksætte egnede foranstaltninger med henblik på markedsføring og afsætning af danske varmblodsheste. Det er ikke at samle penge ind, alligevel viser forbundet en sund økonomi med et overskud efter skat på 156.000 kr. Det kan måske ikke syne af så meget, når man har en omsætning på 29 millioner, men samtidig driver forbundet en hård afskrivningspolitik, forklarede Casper Cassøe. Siden 2010 er forbundets indtægter på medlemskontingent faldet til næsten det halve, men samtidig har man øget indtægten fra hingstekåringen, og som Casper berettede, så er der stor efterspørgsel på billetter til hingstekåringen i år.

 

Konklussion: Vi har stadig styr på det:
•2018 regnskabet er tilfredsstillende, vi havde råd til den store gebyr nedsættelse på hoppekåringer.
•2018 viste igen kontinuitet i vores økonomi og den stramme afskrivning politik polstre forbundet til fremtiden
•Vi er glade for at vi har mange ben at stå på, det gør vores forretning mindre sårbar, og giver os mulighed for altid at kunne agere. Således konkluderede Casper Cassøe sin fremlæggelse af regnskabet, som blev godkendt med akklamation. 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem