< Tilbage

Rebild Efterskole besøgt - se fotos23-10-2018 - 14:47

Flere efterskoler har efterspurgt muligheden for at få besøg af Ung i DV med lidt foredrag og undervisning i feks. soignering. En af Ung i DV's faste Hingstekåringshjælpere, VM-deltager og trofast medarrangør af mange temaaftener i Nordjylland, Sarah Doile Jensen blev sendt på opgaven! 

 

Sarah fortæller fra sin tur på Rebild Efterskole:

 

"En solrig eftermiddag i september havde jeg så fornøjelsen af at besøge Rebild Efterskole, der i sommers oprettede en ridelinje på skolen. Dagen startede i stalden, hvor linjefagslæreren Jeanett stillede heste og faciliteter til rådighed. De flittige elever havde inden min ankomst klargjort hestene. Efter en kort introduktion gik turen til ridebanen, hvor vi snakkede eksteriør af hestene. Eleverne deltog nysgerrigt, og allerede ved anden hest var eleverne med til at give karakter og beskrive de forskellige dele af hestens krop. 

Næste emne på programmet var mønstring. Eleverne havde fra start fokus på sikkerheden og bar alle ridehjelme. Ved forevisningen så eleverne, hvordan man som piskefører kan hjælpe mønstrer og hest bedst muligt. Eleverne mønstrede  derefter på skift og hjalp hinanden som piskeførere. 

En god dag blev afsluttet med snak og pizza, som efterskolen havde sørget for."

 // Sarah Jensen

 

Skulle din efterskole også være interesseret i at få en af vores dygtige Ung i DV'ere ud og holde foredrag eller undervise i nogle af alle deres spidskompetencer indenfor emnet, så hold jer ikke tilbage!! Send en email til cbl@varmblod.dk som vil formidle kontakten.

 

- Nogle efterskoler har allerede meldt sig på banen som interesserede, og vi fra Ung i DV er meget glade for den øgede interesse for det, vi står for!

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem