< Tilbage

Dansk Varmblod til World Cup Herning 11-09-2019 - 14:00

For tredje år i træk samarbejder Dansk Varmblod med Equitour Danmark og Dansk Ride Forbund om at stable World Cup stævnet i Herning på benene.

MCH Messecenter Herning og Jyske Bank Boxen er endnu en gang centrum for et af de største stævner, der gennem de seneste 13 år har fundet sted på dansk jord. Startskuddet til World Cup sæsonen i dressur går i uge 42 i Herning. 

 

World Cup Herning byder på lidt for enhver smag, der er vil være aboslut top dressur, når verdensstjernene skal dyste om at kvalificere sig til både OL i Tokyo og World Cup Finalen i Las Vegas i 2020. 

 

Dansk Varmblod og World Cup Herning afholdte sidste år for første gang en følauktion under World Cup Herning og det var en kæmpe succes. Derfor skal det selvfølgelig gentages. 

Det betyder at hvis du står med et Dansk Varmblods føl der kan tænkes at være en fremtidens stjerne, så meld den til besigtigelse på Vilhelmsborg d. 2 oktober via denne mail auktion@varmblod.dk med oplysning om føllets afstamning og hoppestammens resultater samt gerne foto og video.

 

Du kan købe billetter til World Cup Herning HER

Følg med i opdateringerne omkring stævnet på World Cup Hernings hjemmeside HER

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem