< Tilbage

74 DV-heste udtaget til DRF’s dressurchampionatsfinaler20-09-2019 - 12:39

Når Blue Hors åbner dørene for DRF’s championater for unge dressurheste i uge 41, er hele 74 af de i alt 107 deltagende dressurheste Dansk Varmblodsheste.

31 DV-heste i 4-års holdet

 

Det bliver meget spændende også at se de 4-årige dressurheste, der er udtaget til DRF’s dressurchampionat Powered by PAVO, og hvor hele 31 af de i alt 40 deltagende heste er registreret i Dansk Varmblod. Alt kan ske, når unge heste udvikler sig fra stævne til stævne. Den højeste score i udtagelsesstævnerne på 9,28 blev leveret af den kårede hingst, Hesselhøj Gnags e. Grand Galaxy Win/Tailormade Lancelot (opdr. Dorthe og Hans Jørgen Hoeck), redet af Allan Grøn. I holdet finder man også de to guldmedaljehopper efter Sezuan, Macohl Schwarze Schwalbe DWB (mf: Schwadroneur, opdr. Frank og Thomas Bach Jensen) og Gozzip (mf. De Noir, opdr. Bente Michaelsen), flere avlshingste og andre medaljehopper. Ét stutteri gør sig stærkt gældende med hele 4 afkom udtaget til denne finale for 4-års dressurheste, nemlig Atterupgaard, Jystrup Midtsjælland.

 

Se listen med de udtagne 4-års finalister ved DRF’s championat her.

 

Gensyn med de danske Ermelo-ekvipager i de øvrige aldersklasser

 

Blandt de 5-7-årige dressurheste har hver aldersklasses 4 danske Ermelo-kombattanter fået direkte adgang til finalestævnet på Blue Hors i Randbøl. Så for alle de avlere og andre dressurentusiaster, der ikke var i Holland og se UVM i august, er der nu mulighed for at se det stærke hold Danmark sendte derned, herunder de tre medaljetagere fra UVM 2019; Hesselhøj Donkey Boy (ERA Dancing Hit/Milan, opdr. Dorthe og Hans Jørgen Hoeck), der vandt sølv med Jan Møller Christensen, Zhaplin Langholt (Zonik/Stedinger, opdr. Bente Graasbøll og Ole Magnus Jensen), der vandt bronze med Andreas Helgstrand samt guldmedaljehoppen Queenparks Wendy (Sezuan/Blue Hors Soprano, opdr. Kurt Gosmer), der ligeledes vandt bronze med Andreas Helgstrand. Og for de, der drog til UVM i Ermelo, er der nu chance for et glædeligt gensyn.

 

Blandt de i alt 25 5-årige dressurheste er de 15 Dansk Varmblod, blandt de 25 6-årige er i alt 19 DV-registrerede, og blandt de 7-årige er de 9 registreret i Dansk Varmblod.

 

Se listen med de udtagne 5-års finalister ved DRF’s championat her.

 

Se listen med de udtagne 6-års finalister ved DRF’s championat her.

 

Se listen med de udtagne 7-års finalister ved DRF’s championat her.

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem