< Tilbage

Fire Dansk Varmblods heste i finalen ved UVM20-09-2019 - 19:35

Dansk springhesteavl viser sig den ene gang efter den anden at være på rette vej, og ved UVM på Zangersheide for 5-, 6- og 7-års heste er der fire DV-heste i finalen

Det har været en nervepirrende spændende dag i dag ved UVM på Zangersheide, hvor de heste og ryttere, der var fejlfrie i første kvalifikation skulle forsøge at gentage succesen og indløse billet til finalen. Det lykkedes ikke for alle, men der er stor tilfredshed i den danske lejr på Zangersheide over, at det lykkedes at få fire heste kvalificeret til finalerne. 

 

Det er sædvanligvis i holdet af 5-årige heste, at Dansk Varmblod har flest finalister, og det er ikke anderledes i år. Kasper H. Hansen/Katrinelund Satisfaction e. Sandro's Adel/Crelido (opdr. Ib Kirk, Katrinelund) og Torben Frandsen/Elmegaardens Dakota e. Bøgegårdens Dicapo/Catoki (opdr. Maria og Martine Schnor) gentog deres fejlfrie ridt, og de er nu finaleklare efter to meget overbevisende præstationer i kvalifikationen. 

 

I 6-års-klassen red Søren Møller Rohde endnu en meget overbevisende, fejlfri runde på avlshingsten Cyrano Ask e. Ci Ci Senjor Ask/Kannan (opdr. Stutteri Ask) og han virker særdeles finaleklar efter på ingen måde at have været i nærheden af bommene. 

 

Den hollandske landsholdsrytter Harrie Smolders red igen den danske varmblodshoppe Calina e. Ci Ci Senjor Ask/Cornet Obolensky (opdr. Aage Lauritzen) fejlfrit gennem kvalifikationen i 7-års klassen. Han var så hurtig begge dage, at han samlet ligger på en 4. plads efter de to kvalifikationer, og han er finaleklar. Med den hurtighed hopen har vist på banerne, så kan de blive et godt kort til en mulig medalje, såfremt de kommer fejlfrit gennem hovedspringningen. 

Se resultaterne HER

 

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem