< Tilbage

Det sidste held manglede ved UVM22-09-2019 - 13:21

De danske tilskuere, ryttere, holdleder, trænere, avlere mfl. har fået noget af en oplevelse ved UVM på Zangersheide, hvor de danske finalister har sprunget fremragende, men ingen er nået ind i omspringning

Det var næsten ikke til at bære, da Torben Frandsen og Elmegårdens Dakota e. Bøgegårdens Dicapo (opdr. Maria og Martine Schnoor) snittede den sidste lodret inden målstregen med bagbenene og bommen røg på jorden. Endnu et fremragende og meget overbevisende dansk ridt i finalen for 5-års heste sluttede i ærgrelse i den danske lejer. Forud for Torbens ridt havde Kasper H. Hansen brilleret med et klasse ridt på Katrinelund Satisfaction e. Sandro's Adel (opdr. Ib Kirk) hingsten lå højt over bommene, men lige meget hjalp det - spidsen af en hov ramte en oxer og bommen faldt. 

 

Det var en velvoksen bane på 140 cm, der blev bygget op til finalen for 6-års heste ved UVM på Zangersheide. Søren Møller Rohde og DV-hingsten Cyrano Ask e. Ci Ci Senjor Ask/Kannan (opdr. Stutteri Ask) var alene om at repræsentere de danske farver i finalen, og det gjorde de fremragende. At der faldt en bom på en lodret efter trekobinationen, ja det havde hverken rytteren eller de danske tilskuere en god forklaring på, det er bare en af de ting som sker. En ting er sikkert, Cyrano Ask har "hele pakken" forsigtighed, kapacitet, ridelighed, så her har Søren endnu en kommende Grand Prix-hest i støbeskeen. 

 

DV-hoppen Calina e. Ci Ci Senjor Ask/Cornet Obolensky (opdr. Aage Lauritzen) blev redet ind i finalen for 7-års heste af den hollandske landsholdsrytter Harrie Smolders. I sommer vandt parret 7-års championatet ved Falsterbo Horse Show, og i begge kvalifikationer var parret med helt fremme. I finalen fik parret desværre 8 fejl.

 

 

Hør Søren fortælle om sit ridt her:

 

 
 
 
< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem