< Tilbage

DV-hoppe er australsk Grand Prix-mester22-10-2019 - 13:42

Den tidligere danske OL-rytter og nu australier, Lone Jørgensen, er blevet australsk mester i Grand Prix dressur på DV-bronzemedaljehoppen Corinna

Måske lå det ikke i kortene, at hoppen Corinna e. Crelido/ Loran (opdr. Gitte Søgaard og Povl Hove) skulle blive Grand Prix-dressurhest, for godt nok blev hun som 3-års udmærket med en opdrættermedalje i bronze, men det var i høj for sine store springegenskaber. Ved sadelkåringen opnåede hun nemlig særligt i springning meget flotte karakterer som bl.a. 9,5 for kapacitet.

 

Den nu 12-årige bronzemedaljehoppe er nu blevet australsk mester i Grand Prix dressur med danske Lone Jørgensen, der igennem mange år har redet på Grand Prix-niveau i Europa og har repræsenteret Danmark ved flere store mesterskaber inkl. OL. Hun og hendes tyske mand Ulli Eggers er immigreret til Australien, hvor Lone Jørgensen for nyligt er blevet australsk statsborger. Lone og Corinna vandt det australske dressurmesterskab med en score på 69,348% i CDI Grand Prix og 73,915% i CDI-W Kür.

 

– At ride Corinna har været noget af en omstilling for mig, som altid har redet "varme" heste, for hun har simpelthen sådan et godt og afbalanceret temperament og kigger ikke. Jeg tror på, at der er flere procenter at hente i fremtiden, for hun er stadig ikke rutineret og havde kun gået fem Grand Prixer, inden vi startede CDI, fortæller Lone Jørgensen.

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem