< Tilbage

Donkey Boy skaffede den tredje medalje04-08-2019 - 19:50

Det har været en STOR weekend for Dansk Varmblod ved LONGINES FEI/WBFSH's verdensmesterskab for unge dressurheste, DV-hest har vundet medaljeri alle tre årgange – Hesselhøj Donkey Boy sørgede for den sidste, og den var i sølv

Den danske guldmedaljehingst Hesselhøj Donkey Boy e. ERA Dancing Hit/Milan (opdr. Dorthe & Hans Jørgen Hoeck), der ejes af norske Alexandra og Kristin Andresen, har i Ermelo leveret to absolutte pragtpræstationer med sin faste rytterJan Møller Christensen.

 

Dog kom en fejl i galopprogrammet i finalen til at koste dem dyrt – og muligvis gjorde det en forskel i medaljekaraten, for den danske ekvipage opnåede en højere sum for kvalitetskaraktererne end vinderen, og Donkey Boy blev som den eneste hest i finalen belønnet med to 10-taller –  et for skridt og et for kapacitet, og det var der ingen andre, der opnåede. Karaktererne nåede helt op på 94,4, men programresultatet på 75,643% trak det samlede resultat ned på 85,021.

 

Hesselhøj Donkey Boy vandt allerede bronze som 5-års og blev året efter nr. 5 i finalen. Men sin nuslåede sølvmedalje har han sørget for Dansk Varmblods 15. medalje ved UVM i dressur.

 

Klassens resultat.

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem