< Tilbage

EM-Bronze til Atterupgaard Cassidy22-08-2019 - 23:06

Tre DV-heste i top 15 i Grand Prix Special ved FEI Europamesterskaberne i dressur i Rotterdam - og så en bronzemedalje til Cathrine Dufour og Atterupgaard Cassidy

Den finske dressurrytter Henri Ruoste overgik i aften sig selv med sin danskavlede og danskejede vallak, den 11-årige Rossetti e. Blue Hors Romanov/ Midt-West Ibi-Light, der er opdrættet af Elsebeth Lykke Andersen og ejet af Anne Lyngbye Melsen. I Grand Prix Spcial opnåede ekvipagen et inponerende resultat på 75,228% og sluttede i aften som nr. 15.

 

For hollandske Edward Gal og hans 11-årige DV-hingst Glock’s Zonik e. Blue Hors Zack/ Blue Hors Romanov (opdr. Linette Jæger) indløb der et par fejl, og ekvipagen blev belønnet med 77,994%, hvilket rakte til en flot 9. plads.

 

Danske Cathrine Dufour og hendes 16-årige DV-vallak, Atterupgaards Cassidy e. Caprimond/ Donnerhall (opdr. Atterupgaard), dansede sig i aften til en EM-bronzemedalje i kür med 81,337%. Ekvipagen vandt ved EM 2017 dobbelt bronze og har desuden tidligere vundet to gange dobbelt guld med EM for junior .

 

Resultat af GPS.

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem