< Tilbage

DV-hoppe spås en fremtid i springsporten13-07-2019 - 18:04

I dag red den hollandske landsholdsrytter Harrie Smolders den danske varmblodshoppe Calina til sejr i 7-års championatet i Falsterbo, og selvom han ikke vil spå om fremtiden, så har han forventninger til den velspringende hoppe

Seks ryttere formåede at ride fejlfri i finalen for 7-års heste ved Falsterbo Horse Show i dag. Med en forhindringshøjde på 140 cm blev hestene udfordret på banen, men DV-hoppen Calina så helt ubesværet ud på banen sammen med Harrie Smolders, og hun kunne også forbilive skarp og fejlfri i stort tempo i omspringningen. Konkurrenterne kunne ikke matche Calinas tid, tættest på kom Jessica Springsteen/Hungry Heart e. Baltimore, Frank Schuttert/Cartier SR e. Canurenter - de var indenfor et sekund efter DV-hoppen. 

 

På spørgsmålet om, hvorvidt han tror på en fremtid i den helt store sport for hoppen svarede Smolders: - Jeg ved ikke, om den bliver klar til de store klasser, men den har et stort talent og en god indstilling og som i så i dag er hun også meget konkurrencedygtig!

 

 

Calina er ikke uvandt med at stå med sejrsdækken, som 5-årig vandt hun Unghestechampionatet i Herning under Charlotte Schreiber med et 10-tal for kapacitet. Over sommeren blev Calina overtaget af Sabine Korfitz, der red hoppen til UVM og i DRF's championatsfinale sponsoret af PAVO og her sejrede parret sikkert. 

 

 

 

Calina er efter  Ci Ci Senjor Ask/ Cornet Obolensky (opdr. Aage Lauritzen) og Harrie Smolders har flere topplaceringer på hoppen ved internationale stævner i youngsterklasserne. 

Se resultatet af klassen HER

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem