< Tilbage

2 års skue og eksteriørkåring14-04-2014 - 14:17

2 års skue og eksteriørkåring afholdes i år den 22. Juni i Sdr. Hygum.

For spring og dressurhopper afholdes i år den 22. juni i Sdr. Hygum. Tilmelding mv. kan ses i maj nummeret eller på vores hjemmeside www.region4.dk –regionens  kontaktperson er  Mia Givskov, Ribe – mail: info@fdamgaard.dk

Løsspringning af 2 års hopper og bedømmelse af 2 års dressurbetonede hopper foregår på Sdr.Hygum Rideklub Holmevej 2A Sdr. Hygum, 6630 Rødding søndag, den 22 juni.

Vi starter med de springbetonede hopper, som først skal på fast bund og derefter løsspringe og til sidst oprangeres på græsbanen.

De dressurbetonede skal først på fast bund og derefter vises de løse i ridehallen for til sidst at blive oprangeret.

Tilmelding skal ske på en blanket, som kan findes på DV’s hjemmeside under hopper. Se www.varmblod.dk.

Tilmeldingsgebyr er 300 kr. pr hoppe incl. Moms. Hvis man  tilmelder hoppen i begge discipliner samme dag, så koster anden disciplin halv gebyr. Dvs.300 kr. for en disciplin og 450 kr. for at stille i begge. Dette gælder kun, hvis det er samme dag. Hvis hoppen  stiller i en anden disciplin en anden dag, er det alm. Gebyr.

I forbindelse med 2 års og hoppekåringen, er det mulighed for at leje en boks men i begrænset omfang og kan bestilles på finras3@sfinnemann.dk  og gebyret kan indbetales på konto 7911-0001753921, husk at angive hoppens navn. Boksene bestilles efter først til mølle princippet.

Tilmelding  og betaling skal ske på en blanket, som kan findes på DV’s hjemmeside under hopper. Se www.varmblod.dk.

 Har du spørgsmål ang. arrangementet er du velkommen til at kontakte Mia på 61 33 62 52   eller  på mail info@fdamgaard.dk .


< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem