AUKTION SYD

Velkommen til Auktion Syd, en tradition der har bestået siden 1987.

Auktion Syd er et aftenarrangement, og afholdes i 2020 lørdag den 12/9 på Esbjerg og Omegns Rideklub. Auktionen er kendt som et hyggeligt og festligt arrangement, hvor der er plads til alle.

Tidsplanen for arrangementet er:
Kl. 16.00 Præsentation af føllene i hallen
Kl. 17.30 Spisning
Kl. 19.00 Auktion

Se kataloget her

Vi vil i år som konsekvens af Covid 19 afholde auktionen udfra alle gældende regler om forsamlinger med siddende publikum. Dette betyder at der kun er adgang hvis man køber billet. Dette er først til mølle da vi kun kan have et vist antal i området når vi skal opfylde krav til afstand.

Efter flere efterspørgsler, har vi i år valgt at åbne op for tilmeldinger fra 1-2-års og avlshopper - Vi håber både sælgere og købere vil bakke op om det nye tiltag.

TILMELD DIT FØL - PLAG - HOPPE - HER

BESTIL SPISEPLADS HER

Alle interesserede sælgere kan allerede nu henvende sig til auktionsudvalget og få mere information.

Sonny Moisen:

Mette Hansen: 📞60461377

Akkurat som altid, vil der kunne nydes god mad og kolde fadøl. Det hele krydres med lys og god musik når føllene præsenteres i ringen.

Typisk for regionens tilmeldte føl, plage og avlshopper, er de velkendte nationale og internationale blodlinier – som er en nødvendige forudsætning for en fremtidig dressur-, spring- eller avlskarriere på højeste niveau. Hos Auktion Syd er der en drømmehest til alle – Er du klar til at se drømmen i øjnene?

    Præsenteres af

    Bliv sponsor

    Firma info

    Følg os på Facebook Følg os på Facebook
    Bliv medlem