< Tilbage

Katalog til hingsteforbesigtigelse07-12-2021 - 11:12

Dansk Varmblod afholder på tre lokationer forbesigtigelse af unghingste med henblik på udtagelse til hingstekåringen i uge 10/2022. Der er en forbesigtigelse på Sjælland og to i Jylland

Dansk Varmblods forbesigtigelser 2021 er fordelt over tre lokationer og datoer. Det gælder de to sædvanlige lokationer i Vallensbæk og Vilhelmsborg samt en hjemmeforbesigtigelse på Bøgegården.

 

  • Søndag den 12. december: Vallensbæk Rideakademi, Vejlegårdsvej 123, 2625 Vallensbæk
  • Tirsdag den 14. december: Bøgegården, Vollerupbyvej 26, 6392 Bolderslev
  • Onsdag den 15. december: Vilhelmsborg, Bedervej 101, 8320 Mårslet

 

Bedømmelseskommissionen i springning består af dommerne Signe Wiese, Johnny Hansen og Bo K. Møller, men bedømmelseskommissionen i dressur udgøres af Claus Hansen, Bjarne Nielsen og Johnny Sørensen. I begge discipliner er også avlskonsulent Karina Christiansen og sekretær Laura Juhl med på holdet.

 

Kataloget tæller 28 2-årige springhingste til forbesigtigelse samt en enkelt 5-års. Blandt dressurhestene er der tilmeldt 47 2-års og en 3-års.

 

På dressursiden byder kollektionen på første årgang efter hingste som Janeiro Platinum, Jovian og Knock-Out, mens det på springsiden er første årgang efter Syvhøjegårds Unforgetable S DWB.

 

Se katalog til arrangementet.

 

Se startliste på Equipe.

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem