< Tilbage

Donkey Boy-afkom prægede årets første egnethedstest30-10-2021 - 15:34

Efter et års ufrivillig pause er det atter blevet tid til egnethedstest og årets første stod Dansk Varmblods Region 3 for. Her blev det til ren succes for Hesselhøj, da fem ud af syv placerede var efter Hesselhøj Donkey Boy, ligesom dagens vinder, Hesselhøj Double Up, der blev redet af Anders Hoeck

I dag blev der taget hul på dettes års egnethedstest og det stod Dansk Varmblods Region 3 for i de flotte omgivelser på Stutteri Ask. 28 heste var tilmeldt dagens egnethedstest i dressur præsenteret af Blue Hors og her bemærkede dagens dommerteam, Bjarne Nielsen og Dennis Fisker, at samtlige heste var godt forberedte og at det ser særdeles positivt ud hvis det samme er gældende for de resterende egnethedstest i år. 

 

Niveauet var særdeles højt og der blev også uddelt to 10-taller, begge til heste redet af unge Anders Hoeck. Det var også ham som formåede at ride hjemmeavlede Hesselhøj Double Up e. Hesselhøj Donkey Boy/Tailormade Lancelot til en overbevisende sejr. Dommerne måtte op med de helt høje karakterer til den velgående vallak som ikke fik karakterer under 9,0. Det blev blandt andet til et rent 10-tal for skridt og samlet 920,00 point.

 

Det blev til en delt andenpladsen da både Allan Grøn på Søbakkehus Maude e. Hesselhøj Donkey Boy/Wilkens (opdr. Agnete Holmstad) og Anders Hoeck på Lohmanns Sagoson e. Blue Hors St. Schufro/Blue Hors Zack (opdr. Bent og Ole Olesen) opnåede 900,00 points. Udover at Hesselhøj stod bag faderen til Søbakkehus Maude, så har de også en andel længere ude. Moderen, Søbakkehus Mia-Amore er nemlig avlet af Dorthe og Hans Jørgen Hoeck og Agnete Holmsted. Søbakkehus Maude blev blandt andet belønnet med 9,5 for trav samt 9,0 for ridelighed og kapacitet, mens Lohmanns Sagoson opnåede 10 for skridt og 9,0 for både ridelighed og kapacitet. 

 

På de efterfølgende placeringer blev det som nummer fire Jan Møller Christensen på Divine e. Hesselhøj Donkeu Boy/Sezuan (opdr. Ann Sofie Antonsson & Equi Stallion ApS v/Kristin G. Andresen) med 840.00 points, nummer fem Anders Hoeck på Donkey King e. Hesselhøj Donkey Boy/Blue Hors Don Schufro (opdr. Poul Nielsen) med 840,00 points, nummer seks Anne-Marie Hosbond på Danésa Nord e. Hesselhøj Donkey Boy/Belissimo M (opdr. Vibeke Bjørn Rasmussen) med 830.00 points og som nummer syv Mette Rasmussen på Glorina Kilen e. Franklin/Blue Hors Hotline (opdr. Åse og Henning Urup) med 820,00 points.

 

Se resultatet af dagens egnethedstest her.

Se hele kataloget her.

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem