< Tilbage

Egnethedstest 201705-11-2017 - 19:25

Super-springer gik direkte videre til Herning

Lørdag den 4. november var Ikast rideklub rammen for egenthedstesten i spring i reiong 6. 

Der var hele 47 ekvipager til start og alle havde store forventninger til springhestene der skulle vises frem. Ikke mindst dommerne Johnny Hansen og Bo K. Møller, som ventede at se nogle lovende talenter på banen.

Og de fik deres ønske opfyldt. Vinderen blev Rockmama e. Rockland/Calvaro Z opdrættet af Rudie Telgenhof og flot redet af Christian Jensen. Hun gik direkte videre til Herning med rene 9 taller og dermed 900 point, hvilket blev landets højeste score.

På anden pladsen kom Bentley PH e. Bonaparte Z/Chicos Boy opdrættet af Mogens Nielsen og redet af Allan Bilgrav Christensen. Og han gik direkte videre til Herning med 875 poin.

Tredje pladsen blev delt mellem Casey e. Cavall Ask/Casino opdrættet af Aksel Rasmussen og Lykkehøjs Fabian e. Favorit Ask/Carano opdrættet af Charlotte Rasch begge med 825 point.

Derudover vil der blive tildelt pladser til Unghestechampionatet i Herning, så snart landsresultatet foreligger.

Regionen vil gerne sige rigtig hjertelig tillykke til alle de placerede, samt held og lykke samt på gensyn til jer der skal til Herning i marts.

Og så en stor tak til vores sponsorer Vito Ridesport, BM silo, Unicorn Rideudstyr, Hegn og grovvarer, Rovfluen, Vinladen, Freka grafisk og Ridehesten, for de mange fine ærespræmier til de placerede heste.

 

/Region 6

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem