< Tilbage

Sadelkåring / 2-årsskue på Brønderslev Ridecenter torsdag d. 8. august 2019 - praktisk information04-08-2019 - 11:04

Ikke mindre end 37 dressurhopper fordelt med med 18 3-årshopper og og 19 4-årshopper samt 23 2-årshopper er i år tilmeldt region 7's sadelkårings/2-års arrangement, der i år foregår på Brønderslev Ridecenter, Golfvejen 63, 9700 Brønderslev. 

Nedenstående lidt praktiske informationer omkring dagen.

Efter et vellykket følskue med stor kvalitet blandt føllene, mange tilskuere ikke mindst særdeles godt værtsskab fra Brønderslev Rideklub, ser vi i Region 7 frem til årets sadelkåring samt 2-årsskue.

Region 7 har i år valgt, som noget nyt, at bedømmelsen af  sadelkåringshopperne foregår indendørs i et forsøg på at skabe så ensartede og trygge rammer for de unge hopper, som muligt.

Her lidt information omkring arrangementet:

Tidsplan/katalog for dagen:

Som noget nyt meddeles tidsplan for dagens aktiviteter via DRFLive: Tidsplanen vil være tilgængelig fra onsdag d. 7. august ca. kl. 12.00 på adressen: live.rideforbund.dk. Det er også her, du finder en overssigt over deltagende hopper.

Oversigtsplan: 

Du kan hente en oversigtsplan over Brønderslev Ridecenter og aktiviteternes placering på regionens hjemmeside under: arrangementer/sadelkåring/oversigtsplan.

Forplejning:

Brønderslev Rideklub sørger for lækker forplejning. Der vil bl.a. være mulighed for at købe rundstykker og kage fra morgenstunden. Til frokost en varm ret, sandwich, grill, øl/vand, kaffe, kage m.m.

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem