< Tilbage

Elitehoppen på Toppen 202007-01-2020 - 17:19

I 2019 skabte Region 7 en ny tradition, der består i at hædre den nulevende elitehoppe i regionen med flest points ved den årlige generalforsamling.

I 2018 blev det besluttet på Region 7’s medlemsmøde, at vi fra 2019 ved den årlige generalforsamling vil hædre den nulevende elitehoppe i regionen, der har optjent flest elitehoppepoints. Det skete således første gang i januar 2019, hvor hæderen tilfaldt den 25-årige EDS-hoppe Cirkeline e. Corlando/ Leonardo II og hendes stolte opdrættere og ejere, Pia Holländer og Henning Jensen, Svenstrup, der senere på året også var blandt værterne ved regionens følaften.

 

Formålet med udnævnelsen af ”Elitehoppen på Toppen” er at præmiere det langsigtede avlsarbejde og fokusere på hoppestammens præstationsformåen. En hoppe kan kun opnå denne titel én gang.

 

Ansøgningen med hoppens fulde navn og registreringsnummer skal omfatte en liste over hoppens elitepoint, og hvordan de er opnået. Eventuel dokumentation for point opnået i sport kan indsættes i link. Har din hoppes afkom opnået sportspoint i udlandet, er det en god idé at få Rideforbundet til at omregne disse point for dig.

 

Via dette link til Dansk Varmblods hjemmeside kan du læse, hvordan man udregner point for elitehopper.

 

Fungerer linket ikke, så benyt venligst denne sti:

http://varmblod.dk/DK/HOPPER/Elitehopper/Regler%20og%20ans%C3%B8gning.aspx

 

Vi har i år rykket ansøgningsfristen til den 19. januar. Ansøgningen sendes til macohl@hotmail.com. Navnet på Elitehoppen på Toppen 2020 vil blive afsløret på generalforsamlingen torsdag den 23. januar 2020.

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem