< Tilbage

Equsana, Land & Fritid Hingsteshow Nord22-03-2016 - 11:46

Igen i år afholder region 7 Hingsteshow Nord. Sæt kryds i kalenderen fredag den 31. marts!

Vi glæder os over igen i år at kunne afholde Hingsteshow Nord. Alle aftaler er endnu ikke faldet på plads, men der vil komme varmblodshingste, oldenborg- og ponyhingste, som vil blive vist i deres respektive dicipliner. "Ung i DV" vil under showet sælge lodsedler til lotteri, hvor der er flotte præmier - bl.a. en bedækning fra Bøgrgaarden, produkter fra Kova Line, Blue Horse, Bluser fra Kastel og meget meget mere.

Det vil igen i år være muligt at bestille billetter til spisning. Menuen vil i år bestå af mørbradgryde med kartofler eller ris og salat.  Billetten bestilles ved at sende en SMS til 25247574 eller en mail til ebj@kmd.dk. Billetten afleveres i salgslugen i Cafeteriet, hvor bestik udleveres og der kan købes drikkevarer. Spisningen foregår som "Ta' selv bord" i kantinen. Prisen er 75 kr pr. person og skal bestilles snarest af hensyn til køkkenet.

Arrangementet bliver afholdt på SAO, Finstrupgaård. Dallvej 5, 9230 Svenstrup J. Der vil være spisning fra kl. 17.30 og selve showet starter kl. 19.

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem