< Tilbage

Et veloverstået Herning24-03-2016 - 12:45

I Herning blev det til flotte resultater med en 3 års hingst i præmieringen for de springbetonede og en topplacering i unghestechampionatet i dressur.

I unghestechampionatet for dressurhestene blev det til en flot, flot andenplads til Liva Enshøj e. L'Espoir/Midt-West Ibi-Light med Emma Ahlberg i sadlen. Hun er avlet hos Klaus Fogh, Stutteri Enshøj og ejet af Jeanette Christiansen, Aalborg. Liva Enshøj imponerede testrytter Charlotte Dujardin, som gav hoppen 10 i ridelighed og 9,5 i kapacitet.

Polka Sensation Nexen e. Sandro Hit/Templewind xx avlet af Elin Houe og Hans Juul Andersen, Stutteri Nexen, Suldrup og ejet af Sanne Mathiasen, Suldrup endte lige udenfor placeringerne som nr. 12. Hoppen blev flot framvist af Dennis Kjær og fik 9 i skridt, som højeste karakter.

Som nr. 19 finder vi Langagers Krack I love It e. Krack C/Rambo avlet og ejet af Charlotte Friberg, Hjørring, redet af Josefine Friberg. Af testrytter fik hoppen 8,5 i både ridelighed og kapacitet. 

Hos de unge springheste blev Clevin VH e. Clinton/Candillo avlet af Lotte og René Heyde, Asaa/ejet af fam. Gammelgaard Hansen, Herning bedst placerede region 7 hest. De blev placeret som nr. 14 med bl.a. 8 for kapacitet fra testrytter Lars Bak Andersen.

De blev efterfulgt af guldmedaljehoppen Leda SEM e. Charlton SEM/Louvre S avlet af Marit og Esben Pedersen, Aalestrup/ejet af Jan List Christensen på 17. pladsen. Såvel den kvalificerede hoppe samt faderhingsten er avlet på stutteri SEM. Nr 21 blev sølvmedaljehoppen Kathi V e. Bon Blaou/Pablo avlet og ejet af Ole Christensen, Nibe. 

Blandt hingstene blev en enkelt region 7 hingst kåret. Det er hingsten Unreal Sejh e. Untouchable/Coronado opdrættet af Helle og John Søndergård Nielsen, Aalestrup, ejer Jan List Christensen, Bjerringbro. Han var som føl bedste springbetonede hingsteføl i region 7 og blev i Herning udvalgt til præmiehingst med 9,5 for både teknik og kapacitet.

 

STORT tillykke til ejere og avlere med de flotte resultater!

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem