< Tilbage

Løsspringning og piskeførerkursus på Vandstedgaard04-05-2016 - 22:07

I samarbejde med "Ung i DV" inviterer region 7 til løsspringning og piskeførerkursus med Søren Hedegaard torsdag den 19. maj

Denne aften vil det være muligt at få løssprunget din hest i de bedste rammer og med kyndig hjælp, så hesten får en positiv og lærerig oplevelse. Det er en oplagt mulighed for at få trænet de hopper, der skal stilles til kåring eller 2 årsskue. Dog kan alle heste deltage.


Arrangementet er også en mulighed for dig, der gerne vil blive en bedre piskefører. Vi starter med, at Søren fortæller lidt om, hvad der er vigitgt som piskefører for at hjælpe hesten bedst muligt over forhindringerne. Søren vil guide os løbende.


Søren er uddannet berider og har redet dressur og springning på højeste niveau. Nu driver han Lervanggaarden, hvor han bl.a. underviser og klargør hopper til kåring. Læs mere om Søren her: http://www.lervanggaarden.dk/soeren.html


Tilmelding skal ske til fridel2208@gmail.com eller 27572448 senest mandag den 16. maj. Oplys navn og alder på hesten, når du melder til løsspringning. Der bliver lagt en tidsplan ud her på hjemmesiden og på vores Facebook-side senest onsdag aften.


Vi ses på Vandstedgaard, Kirkevej 20, 9240 Nibe torsdag den 19. maj kl 18.00. Det koster 50 kr at deltage. 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem