< Tilbage

Video- og fotosession af din salgshest!30-05-2016 - 10:26

Skal vi hjælpe dig med at få de billeder og den video i kassen, som køberne bliver imponeret af? Så er det søndag den 17. juli på Vandstedggard, Nibe

Vi er i region 7 stolte over at kunne tilbyde denne service! Smukke Vandstedgaard ved Ole Christiensen sætter den perfekte scene for dagens video/fotosession og Per Torp fra aafoto.dk faciliterer video og fotografering af de deltagende heste.

Den færdige video bliver af en længde på mellem 1½-5 minutter og oploades til Youtube mens linket sendes til ejer. Vi skal bruge hestens navn, far og morfar. Eksempel på salgsvideo af 3års via linket her: https://www.youtube.com/watch?v=RXzZ_nvAuCQ

Om det er føl, unghest eller ridehest, der fotograferes og til hvilket formål er helt op til ejer. En god video og de rigtige billeder er essentielt for et eventuelt salg. Priserne er 650 kr. for video og 150 kr. for fotografering, som betales på dagen. Der vil blive lavet en overordnet tidsplan så der ikke opstår for lang ventetid. Skulle vi være så uheldige at det regner, så har Ole en af Danmarks smukkeste ridehaller. Vi vil anbefale at alle heste flettes og klargøres til dagen for at opnå det bedste resultat.

Vi starter dagen kl. 9. Adressen er Kirkevej 20, 9240 Nibe. Der vil være et loft for antal deltagende heste. Deltagerne vælges efter først til mølle princippet, så skynd jer at reservere en plads. Tilmelding skal ske til Heidi Nørgaard Jensen på heidinjensen@gmail.com eller 21662412.

Er du bare nysgerrig og har lyst til at kigge på er du selvfølgelig også velkommen til det. Der er kaffe på kanden.

Vel mødt på Vandstedgaard!

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem