Bliv en del af Nordens største Hestebegivenhed

Dansk Varmblods mange aktiviteter giver dit firma unikke muligheder for en meget atraktiv markedsføring, med hovedvægt på Hingstekåringen I Herning hvert år i begyndelsen af marts. I 2016 havde Hingstekåringen i Herning og den sideløbende messe Hest & Rytter mere end ca. 60.000 besøgende.

Som sponsorer for Dansk Varmblod, kan vi tilbyde dit firma markedsføring og eksponering ud over det sædvanelige, med en bred vifte af muligheder for markedsføring.

Profilering.
Vi kan tilbyde annoncer, bande-reklamer til alle vore arrangementer, direct mail, storskærms-reklamer samt markedsføring på vores meget populære hjemmeside.


Sponsorspring

Få dit eget sponsorspring på banen ved vores store arrangementer, sikre dig selv stor eksponering på banerne, på billeder og TV ved at have dit helt eget sponsorspring.


Præmieoverrækkelse
Præmieoverrækkelsen er en unique mulighed for at får eksponeret dit firmanavn. Ved spon­sorater navngiver vi klassen så firmanavnet indgår og personer fra firmaet er velkomne til at deltager i overrækkelserne.
Rytterne møder til hest der er musik og fanfare, præmiepiger og festlig stemning.


VIPLoungen

Bliv en del af Hingstekåringen i Herning og få et bord i det attraktive VIP område tæt på banen, hvor der er mulighed for lækker mad krydret med heste og underholdning i Verdensklasse.

VIP Loungen er åben torsdag, fredag, lørdag og søndag, der vil blive serveret morgenkaffe med en lækker morgenplatte, en smagfuld forkostplatte og til eftermiddagskaffen er der kage, til aften vil der Fredag og Lørdag blive serveret en stor buffet med forskellig slags kød samt tilbehør i restauranten over VIPen, hvorefter alle sponsorer kan nyde det store Gallashow uden om kø'en til en velkomstdrink. Der vil under hele arrangementet være vin, øl og vand ad libitum.Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem