< Tilbage

Ta' med Ung i DV på besøg hos Gardehusarerne11-02-2019 - 09:27

TA’ MED OG FÅ RUNDVISNING af de ansatte på Gardehusarregimentet i Slagelse, spis frokost og få derefter undervisning i mønstring og eksteriørbedømmelse af heste!! Alle, også pårørende må deltage!

Onlinetilmelding i nyheden! 

 

Du vil få rundvisning på kasernen i Slagelse og en spændende introduktion til hvad det vil sige at være Gardehusar. Efter frokosten deles alle interesserede op i to grupper, og de vil blive undervist i hhv. sportshestens eksteriør af DV-dommer Laura Juul og af én af vores seje Ung i DV’ere i mønstring. Der byttes undervejs rundt, så hvert hold prøver begge dele.

 

Datoen er den 6. april kl. 10.30- ca. kl. 15.00!

 

Arrangementet er både for børn, unge og voksne! Dvs. at både medlemmer af Ung i DV og deres forældre og venner er velkomne, og det er også voksne medlemmer af Dansk Varmblod og andre interesserede. Vi regner med fulde huse til dette arrangement, for hvem er ikke nysgerrig over de flotte heste og uniformer på de imponerende Gardehusarer, der hvert år f.eks. eskorterer HM Dronningen, når hun kører i Guldkareten, og når garderne hvert år ved Hingstekåringen i Herning deltager ved de største præmieoverrækkelser??

 

Pris med frokost:

 

DV/Ung i DV-medlem: 100,-

Ikke-medlem: 150,-

 

SIDSTE TILMELDING er 1. april 2019 inkl. betaling til DVRK's konto, 1687-3230849810

 

Tilmeld via linket her!

 

Se mere om Gardehusarregimentet i Slagelse her.

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem